Speel-O-Theek ZeeburgTerug naar het overzicht

Zoek nieuw speelgoed uit in de Speel-O-Theek en speel thuis verder. Iets nieuws? Dan ruil je het weer in!
Goed speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen maar is vaak duur in de aanschaf en soms is het kind er naar betrekkelijk korte tijd weer op uitgekeken. Soms zou u speelgoed eerst even willen proberen voor u het aanschaft. Of u wilt uw kind regelmatig nieuw en uitdagend speelgoed aanbieden. 

Hiervoor is de Speel-O-Theek een uitkomst. Spelen moet in de eerste plaats leuk zijn, het ontwikkelen gaat daarbij spelenderwijs vanzelf. De Speel-O-Theek probeert een zo ruim mogelijk assortiment speelgoed aan te bieden. Naast het bekende speelgoed, dat je in de speelgoedwinkel kunt vinden, willen zij jullie ook kennis laten maken met verschillende en misschien wel onbekende spelvormen.

Om speelgoed voor u kinderen te lenen in de Speel-O-Theek koop je bij het eerste bezoek een gezinskaart. De kosten hiervoor bedragen €15,00 per gezin per jaar.

Kruipclub (gratis toegankelijk)
Naast de uitleen van speelgoed organiseren wij ontmoetings ochtenden voor ouders en kinderen. Deze speel ochtenden zijn voor 0 tot 2½ jarigen en hun ouders of verzorgers. Dus ook opa's, oma's of oppasmoeders zijn welkom. De ochtenden hebben een 'open' karakter, dus ook als je niet geregeld kunt komen ben je welkom.

Bekijk de site en ontdek de speelgoedschijf om zo alle categorieën in het speelgoed te leren kennen en de ontwikkeling te bevorderen.

Speel-o-theek Zeeburg

Zeeburgerdijk 708 B
1095 LE Amsterdam
Openingstijden De uitleen is geopend op: dinsdag en vrijdag ochtend van 9.30 tot 12.00 en op woensdag  van 13.00 tot 15.00.
De kruipclub is elke maandag, dinsdag en donderdagochtend van 9.30-12.00.
Prijs Speel-O-Theek €15,00 per jaar. Kruipclub is gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Koningsdag Amsterdam

Koningsdag Amsterdam

Leve de koning, Hoera, hoera, hoera! Eropuit met de kids op Koningsdag! Kijk hier waar alle vrijmarkten zijn en wat er te doen is!

Naar de activiteiten