Ponykamp of Quad kamp Stal Oostwal heeft het beide

8 juli 2016
Dol op ponyrijden? Of hou je van racen op een Quad en balanceren op een Trial bike? Kom dan naar een vakantie kamp bij Stal Oostwal! 
Echt een toffe locatie ontdekten onze Kidsproof reporters! Lees onze bevindingen.

Ben je dol op ponyrijden? Of hou je van racen op een Quad en balanceren op een Trial bike?
Dan is een vakantie kamp bij Stal Oostwal een super goed idee!
Daar hebben ze namelijk fantastische kampen deze zomer.

Kidsproof was al twee keer eerder bij Stal Oostwal en wat een waanzinnig toffe locatie om je zomer door te komen! Echt lekker buiten en in de natuur.
Ben en Evelien zijn supervriendelijk en vinden het alleen maar reuze gezellig om de hele dag kids over de vloer te hebben. En omdat het terrein zo lekker groot is, kun je meerdere kampen tegelijk hebben hier. Zo begeleidt Evelien de ponies samen met een heleboel leuke paardenmeisjes. En showt Ben met de stoere jongens en meiden hoe je een Quad rijdt.

Ponykamp
Bij het ponykamp ga je iedere dag rijden en mag je natuurlijk de hele dag de ponies knuffelen en borstelen. Je doet spelletjes met z’n allen en struint natuurlijk de boerderij af. Wij vonden de kleinste het allerliefst , ben benieuwd welke pony jij leuk vindt.

Quadkamp
In dit kamp ga je leren quad rijden. Op zich al leuk genoeg, maar we doen nog meer stoere dingen. Zoals een vlot bouwen met z’n allen. En allerlei spelletjes. En wij mochten – nieuw dit jaar!- de trial bikes uit proberen. Soort combi tussen crossmotor en crossfietsen maar dan elektrisch en super snel! Hartstikke moeilijk om in balans te houden maar wel echt heel tof! Meestal pas vanaf jaar of 9, maar wie weet kun je het ook wel als je jonger bent. En niet alleen de jongens en meiden mochten proberen, ook mama en papa mochten er op… poeh lastig man! En dan zou je eigenlijk nog moeten springen en racen hiermee! Nou denk dat wij ook wel een kamp week kunnen gebruiken!

Sowieso niet zo’n slecht idee, want wat is het hier relaxed! De sfeer is goed, de begeleiding tof en als het regent kun je schuilen in de hooiberg of boven in de lunch zaal.

Meer informatie over de vakantie kampen bij Stal Oostwal vind je hier. Nog deze zomer aanhaken? Boek dan snel!