SING de hitfilm van de 2016 een must met kerst

15 december 2016
Eindelijk, de premiere van SING. En wat is ie super leuk! Echt de leukste film van 2016 was de conclusie van de kids en van de mamabloggers! Lees hier ons verslag.
Superleuke film SING
Door alle trailers op tv en de aankondiging dat het van de makers van de Minions is, waren we al behoorlijk enthousiast geworden, dus vroeg opstaan voor deze premiere van Universal Pictures viel mee.




Opening van het IJsbeeldenfestival
Want voorafgaand aan SING mochten we ook aanwezig zijn bij de officiele opening van het IJsbeelden festival bij de Amsterdam ArenA. De stemmencast van SING poseerde vrolijk bij min 10 graden voor de ijssculptuur van het varkentje uit SING.
En voor die IJsbeelden moeten we zeker nog eens terug!



Alle stemmencast bij elkaar
Nu op naar de rode loper, alle sterren komen voorbij en nemen rustig de tijd voor interviews en foto’s, cool! Karin Bloemen, Fedje van Huet, Chris Zegers, Egbert Jan Weber, Tim Douwens, Birgit Schuurman, Holly Mae Brood en en en  En dan mogen wij over de rode loper. Op naar de sing-a-long op het podium en het voorstellen van de stemmen. Altijd weer indrukwekkend hier op de gekleurde trappen! Karin Bloemen speelt de arrogante Nana, volledig typecasting volgens haarzelf ;-). En Chris Zegers neemt de rol van bijdehandte en zeer zelfverzekerde, ietwat criminele muis voor zich… Alle acteurs op hoofdpersoon Fedja van Huet na moesten ook zingen, want ja het gaat over een zang wedstrijd! En dat doen ze supergoed en met verve.




'SING is de aaaaallerleukste!'
SING is wat ons betreft de allerleukste film van 2016! (En we hebben er al veel gezien dit jaar.)

Verhaal
Een heerlijke persiflage op alle zangcontests op TV en lekker luchtig en lollig met hier en daar een traan.

Het theater van mister Moon dreigt failliet te gaan…een einde van een legendarische plek?
Een zangwedstrijd moet de oplossing bieden.
De criminele gorilla, het huismoedervarken van wel 24 biggetjes, de dandy muis, stoere stekelvarken, de lama en uiteindelijk toch ook de verlegen olifant strijden om een prijs. Een geldprijs die per ongeluk door het glazen oog van de secretaresse hagedis 2 nullen groter is dan bedoeld…



Een reeks super grappig acts trekken aan je voorbij met herkenbare songs en als snel hou je van alle eindstrijders. De meiden zijn groot fan van het meisje Ash stekelvarken, zoonlief vindt de olifant lief en zelf ben ik meteen groot fan van de Johnny de gorilla die ondanks criminele ouders zo graag wil zingen. En natuurlijk loopt het goed af… ja SING is echt een super fijne kerstvakantie film! Dus kijk snel waar ie draait bij jou in de buurt!