Familieconcerten in Het Concertgebouw

17 september 2019
Luister, swing en zing mee met deze heerlijke familieconcerten (eentje al vanaf 0+) in Het Concertgebouw
Een familieconcert in Het Concertgebouw is een magische ervaring; een echte belevenis! Ze zijn er al voor kinderen vanaf 0 jaar. We hebben 11 heerlijke familieconcerten voor je op een rij gezet. Luister, zing en swing mee!

Fabeltjeskrant (5+)
Componist en pianist Ruud Bos brengt zijn allerbeste Fabeltjeskrant-nummers naar Het Concertgebouw! Zing mee met Meneer de Uil en de andere dieren op 27 oktober! Het wordt één groot feest voor jong en oud!

Liedjes zonder grenzen (4+)
Weet jij welke liedjes kinderen in andere landen luisteren? Kom er achter tijdens dit concert op 19 jan! Maak je klaar voor een muzikale reis om de wereld! Niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam voor de hele familie!

Een dosis jazz (8+)
Nina is in paniek! Want ze moet muziek spelen zonder bladmuziek! Gelukkig weet de dokter wat hij voor moet schrijven: een flinke dosis funky jazz! Hoe het voor Nina afloopt, moet je maar zelf komen zien op 3 november!

De Notenkraker (6+)
Kom op 15 dec alvast in kerststemming met het familieconcert De Notenkraker (6+). Speelgoed, snoepjes en bloemen dansen wat af in dit stuk van Tsjaikovski! Een magische sprookje voor de hele familie! Hij is bijna uitverkocht.

Hij komt, hij komt
Of toch niet... Want de vingers van Cor doen het niet. En Nienke's stem... Oei! Zijn ze vergeten hoe ze Sinterklaasliedjes moeten zingen? Jouw hulp is hard nodig tijdens het Sinterklaasconcert op 27 nov! Kom je langs?

Winterfeest (6+)
Als je maar zingt en danst komt alles goed. Dat is de hartverwarmende boodschap van deze familievoorstelling op 22, 27 en 28 december! Over mensen en dieren. En hun bijzondere band. Kijk en luister je mee?

Voor de peutertjes

Kerstpeuterconcert (2 - 4 jaar)
Stilzitten met kerst? Niet tijdens dit kerstpeuterconcert op 23 december. Dan mag je lekker zingen en swingen op alle bekende kerstliedjes. Nienke en Cor Bakker begeleiden je om helemaal in kerststemming te komen.

Apennoten (2 - 4 jaar)
Hey Aapjes, zet 22 of 28 februari alvast in je agenda! Dan komt Nienke van de Berg, bekend van NPO Zappelin, liedjes met je zingen waarbij je mee moet doen. Het wordt een vrolijke boel met zang, verhaaltjes en malle kleuren. Tot dan!

Feest! (2+)
De feestvarkens van het Nederlands Philharmonisch Orkest bouwen een feestje in het Concertgebouw op 8 maart! Met taart, toeters, slingers en natuurlijk muziek! Kom jij langs op het feestje om mee te zingen en te dansen?
Feesten maar! ? () http://www.kidsproof.nl

Tip

Word lid van Entrée Junior
Entrée Junior is het juniorlidmaatschap van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Voor slechts €5 per jaar kunnen kids (0 - 18 jaar) genieten van kortingen op concerten en unieke events. Én een uniek welkomstcadeau!

Babyconcert (0+)
Laat je baby nu al kennis maken met muziek! Neem je kleintje op vrijdag 25 oktober mee naar de Spiegelzaal in Het Concertgebouw voor een speciaal babyconcert. Muziek wordt afgewisseld met stilte. Luister en kom meedoen!