Cobra MuseumTerug naar het overzicht

De kunst van Cobra lijkt wel speciaal gemaakt voor kinderen! Kom ook eens langs bij het Kinderatelier!

De kunstwerken van de kunstenaars die lid waren van de Cobragroep spreken direct tot de verbeelding van kinderen. De fantasievolle dieren,die regelmatig menselijke trekken vertonen, de mythes en sprookjes en de plantenwerelden. Het museum laat tegelijk vaak ook kunst zien van hedendaagse kunstenaars, die net als de Cobra kunstenaars tóen vernieuwende opvattingen hebben.

Het Cobra Museum is een uitstekend doel van een uitstapje dat erop gericht is kinderen met beeldende kunst en expressie in aanraking te brengen. Dat kan op de zondag, als er van 11.00 tot 14.00 uur Atelier CoBrA is, maar ook op een zelfgekozen tijdstip, om met elkaar de kunstwerken te onderzoeken en te bespreken.


Meer informatie

Wil je meer weten over het Cobra Museum? Klik dan via de roze button door naar de website van het museum. Daar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft van alle activiteiten.
Tip: Op zoek naar andere leuke uitjes en activiteiten? Neem een kijkje in onze Uitagenda.

Cobra Museum

Sandbergplein 1
1181 ZX Amstelveen
Openingstijden Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 - 17.00 uur voor regulier bezoek en schoolrondleidingen. Gesloten op maandag, 25 december, 1 januari en 30 april. 
Prijs Gewone entree tot 5 jaar gratis. Van 6 - 18 jaar € 7,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie!

YEAH, vakantie! De Uitagenda staat bommetje vol met allemaal leuke uitjes. Ga snel snuffelen!
Veel plezier.

Naar de Uitagenda!