• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5 redenen om je kinderfeestje bij Binky te vieren

7 mei 2023

Bijna een jarige thuis? Dat betekent dat er een kinderfeestje uitgezocht moet worden. Twijfel je nog? Wij hebben 5 redenen op een rijtje gezet waarom een feestje vieren bij Binky echt een top idee is.

1. Kinderparadijs Malkenschoten heeft 3 hele toffe themakinderfeestjes! Kies bijvoorbeeld de Kriebelbeestjes speurtocht en ga op pad met een rugzak met alles wat je nodig hebt om kriebelbeestjes te bekijken. Ook leuk is het nieuwe Speurneuzen feestje, waarbij de kinderen van alles leren over de boerderij. Of Proef de natuur en ga samen op ontdekkingstocht wat de natuur allemaal te bieden heeft. Uiteraard kan je ook nog steeds kiezen voor het Feest bij Binky en Feest bij Binky Deluxe arrangement!

2. Ben jij ook een gemaksmoeder? Dan klinkt dit vast als muziek in je oren: een feestje vieren bij Binky regel je binnen 2 minuten. Echt waar! Formulier invullen op de website en klaar is mama (of papa natuurlijk)! En ben je ietspietsie aan de late kant? Ook geen probleem! Je kunt tot 2 dagen van tevoren nog je feestje reserveren.

binky-malkenschoten-gezonde-lunch

3. Houdt jouw kind niet zo van patat of kies je liever voor een gezondere variant? Dat kan gewoon! Alle kinderfeestjes zijn ook te boeken met een Binky Fresh Box. Deze bestaat uit een  broodje gezond, snoeptomaatjes, (suikervrije) limonade in een Binky beker en een verrassing. Een gezonde keus!

4. Wist je dat je gewoon gratis kunt parkeren bij Kinderparadijs Malkenschoten? Wel zo fijn! Let wel goed op, want 1 parkeerstrook is een blauwe zone. Hier mag je van maandag t/m vrijdag met een parkeerschijf maximaal 2 uur parkeren. Op het eigen parkeerterrein én de rest van de parkeerplaatsen aan de Dubbelbeek mag je net zolang parkeren als je wilt.

binky-malkenschoten-dieren

5. Last but not least: DE reden om je kinderfeestje bij Kinderparadijs Malkenschoten te vieren is natuurlijk eindeloos dieren knuffelen en spelen. Wat er zoal te doen is? Verkeerspark, waterfietsen, trekvlot, midgetgolf, waterparcours, speeltuin, hutten bouwen en nog veel meer. Met een beetje geluk kan je zelf lekker op het terras zitten, terwijl de kinderen zich prima vermaken.

Extra tip! Regelmatig zijn er ook leuke en leerzame shows te zien van Binky en zijn vriendjes. Weten of dat ook zo is op de dag van jouw feestje? Online vind je een handig overzicht!

Via de roze button vind je nog veel meer informatie over (kinderfeestjes bij) Kinderparadijs Malkenschoten!

Heel veel plezier! Naar de website