• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Xapp ZomerkampTerug naar het overzicht

MusicalKamp, FilmKamp of TheaterKamp? Kies maar! Dat wordt een onvergetelijk kamp.
Xapp zomerkampen biedt de hele zomervakantie door verschillende vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Durf je het aan om in een musical te spelen of zelf een voorstelling te schrijven? Wat je ook wilt, je kunt altijd bij de zomerkampen van Xapp terecht!

Hieronder een korte omschrijving van de kampen. Klik voor meer info door naar de site via de roze button!

Musicalkamp | 8+

In vijf dagen tijd een complete musical instuderen, met voor iedereen een volwaardige rol met tekst, zang en dans. Stapsgewijs ga je aan de hand van een script aan de slag en na vijf dagen staat er een complete musical van ongeveer een uur op de planken van het Xapp theater.

De voorstellingen worden speciaal voor het musicalkamp gemaakt. Echt een originele musical dus met voor iedereen een passende rol.
 

Cinekamp (filmkamp) | 9+

Niet op het podium, maar acteren voor de camera. Het script ligt vooraf klaar, maar hoe een verhaal op papier vertoond kan worden in de bioscoop, dat bepalen jullie. Naast aandacht voor acteren is er tijd voor beeldkaders, camerastandpunten, stop motion, editing en chroma key.

Naast het opnemen van een kortfilm is er ook tijd ingeruimd om zelf aan de slag te gaan. Zo stonden afgelopen jaren animatie en geluidseffecten op het programma.


Theaterkamp | 10 t/m 14 jaar

Dit kamp is voor spelers en makers tot en met 14 jaar. Een combinatie van training in acteertechnieken, zelf een productie opbouwen en een uitvoering. Bij de acteertrainingen krijg je persoonlijke feedback op jouw spel, werk je met bewezen technieken en krijg je duidelijke handvatten om ook later mee door te bouwen.

Alles komt uiteindelijk samen in de uitvoering waar je speelt in jullie eigen productie.

Wil je meer weten over de leuke zomerkampen die Xapp aanbiedt? Klik dan door naar de site via de roze button!

Xapp Zomerkamp


Openingstijden Zomervakantie 2024 Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes in NL

24x Zomervakantie-uitjes in NL

Zomervakantie! Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land.

Bekijk deze leuke tips