4x uit eten & spelen in regio Arnhem & Nijmegen

1 maart 2024
Ontbijten, lunchen of dineren bij een nieuwe hotspot. Of genieten op een favoriet terras. Dat doen wij graag met ons gezin. Extra fijn als daar voor de kinderen iets te beleven is. Bekijk onze 4 tips voor hotspots in Arnhem & Nijmegen.

Speelkelder

Gelegen aan het Valkhofpark vind je ’t Hoogstraatje. Dit gezellige pannenkoekenrestaurant heeft superlekkere pannenkoeken en poffertjes. Kinderen spelen heerlijk in de speelkelder of een spelletje aan tafel én kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd.



Kindercafé & meer

Voor op je lijstje: No Social Waste Café in Arnhem. Zoveel speelplezier: van de binnenspeelhoek met houten keukentjes tot de buitenspeelplaats met tractoren & graafmachines. Op zondagen vanaf 10u geopend, elke laatste zondag van de maand kindercafé met ontbijtbuffet.



Pannenkoeken aan boord

Terwijl Pannenkoekenboot Nijmegen vaart op de Waal, versieren kinderen hun eigen pannenkoek met al het lekkers van de versiertafel. Uitgegeten? Dan leven ze zich uit in de grote ballenbak in het ruim van de boot.



Kidscorner

Na een bezoek aan de bieb of voor een spontaan kopje koffie plof je lekker neer bij Momento in Arnhem. Kinderen vermaken zich hier prima in de kidscorner. Dat is niet zo gek, met al die leuke spelletjes en tekenspullen.




Eet smakelijk!

Groetjes, Esther

Wil je nog meer leuke tips ontvangen? Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle toffe Kidsprooftips!