Boerderij Johan & CarolineTerug naar het overzicht

Winkelen, kinderboerderij, speeltuin, terras en camping! Er zijn veel reden om hier naar toe te komen!
Boerderijwinkel en Recreatieboerderij Johan en Caroline is een heerlijke plek die je voor verschillende dingen kan en mag bezoeken!

Winkelen:
In de boerderijwinkel kun je terecht voor lekkere streekproducten en dagelijks verse aangevoerde groenten en fruit! Leuk om te winkelen dus en extra leuk dat de kids zich ondertussen of ern a kunnen vermaken op de recreatieboerderij!

Kinderboerderij:
Kinderen mogen dieren knuffelen in de dierweide. Er zijn o.a. kippen, konijnen en schapen! Als je op de camping verblijft mag je ook helpen met voeren en kijken of er eieren gelegd zijn!

Spelen:
Kids kunnen heerlijk spelen in de leuke speeltuin met zandbak en rondrijden op de fietsjes, mammoetskelters! Ook is er springplezier op de trampoline en kan er natuurlijk gevoetbald worden!

Iedereen mag vrij gebruik maken van de speeltuin, echter is het niet togestaan om zelf eten mee te nemen. Geen probleem want er zit een heerlijk terras bij, waar je o.a. kan genieten van ijsjes, gezonde snacks of een zakje chips.

Kamperen:
Deze boerderij is een heerlijke plek om te kamperen. Er zijn maar 25 plekken, dus lekker kleinschalig! Ook kun je één van de boergondische pods huren als slaapplek voor het hele gezin. Naast het vele speelplezier op de camping zelf, kun je volop genieten van de leuke dingen in de omgeving.

Feesten:
Zowel voor de vele leuke kinderfeestjes als familie- of bedrijfsfeesten bent u hier aan het juiste adres. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, dus heerlijk genieten!

Wil je meer weten? Klik dan via de roze button direct door naar hun website!

PS Op zoek naar inspiratie voor een dagje weg in het nabijgelegen Breda of Oosterhout? Kijk dan verder in onze Uitagenda of Eropuit-categorie!

Recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74
4845 CX Wagenberg
Openingstijden
Recreatieboerderij en boerderijwinkel zijn dagelijks geopend tussen 10-18u.
 
Kamperen is mogelijk tussen april en oktober.
Prijs Speeltuin en kinderboerderij: gratis; Kamperen: zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!