Ben jij een echt theaterdier? Word Chassé Ranger!

5 juni 2017
Of je nu 2 of 12 bent, stoer bent of verlegen, mét of zonder je ouders wilt komen... Ben je gek op theater en film? Ga dan als Chassé Ranger op avontuur in het Chassé Theater! Bekijk de mooiste voorstellingen met allerlei extra’s en maak kans op leuke prijzen. Het is bovendien helemaal gratis.
Koop nu je kaarten voor het nieuwe seizoen
De voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is van start gegaan en dus staan Woezel & Pip, Dummie de mummie, De gelaarsde kat, De Rattenvanger en nog héél véél anderen te popelen om je mee te nemen in hun wereld.
 
Voor de kleinste avonturiers: ontmoet je tv-helden in het echt
Van de tv naar het theater. Deze helden geven je de hele middag plezier. Ga met Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos (2+), help Brandweerman Sam met het redden van het circus (2+) en steek je handen uit de mouwen bij Buurman & Buurman (3+). Moe van al dat werken? Vier dan feest met Fien & Teun op de boerderij (2+)!

Voor de grote ontdekkers: zet je ogen en oren wagenwijd open

Stap in een sprookjesachtige wereld met spannende musicals en magische verhalen. Zing en dans mee met Dummie de mummie (6+), de Eftelingmusical De gelaarsde kat (5+) en Hans & Grietje de musical (4+). Laat je verbazen door De onzichtbare man (4+) of griezel mee met De Rattenvanger (6+).
 
Voor de echte waaghalzen: laat je tanden zien
Spring in een achtbaan en kom op grote hoogte met Narnia: de leeuw, de heks en de kleerkast (8+), lach de longen uit je lijf met Woef side story ( 8+) en schrik je rot als je Beauty en het beest (8+) tegen het lijf loopt. Weer geland op veilige bodem? Wordt dan betoverd door Woestijnjasmijntjes (10+).


Klik hier voor het complete programma voor de hele familie. Wil je naar het theater, bekijk dan alle kindervoorstellingen in het Chassé Theater. Liever naar de cinema? Hier vind je alle kinderfilms.

Ben jij aangemeld als Chassé Rangers dan krijg je superleuke extra's
Zo krijg je € 2,50 korting op workshops. Ook ontvang je een persoonlijke nieuwsbrief met theater- en filmtips (via de email), speciaal afgestemd op jouw leeftijd. Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe kindervoorstellingen en het nieuwste aanbod kinderfilms. En tenslotte maak je kans op mooie prijzen, zoals theaterkaartjes, een kinderfilmstrippenkaart of een theateruitje met de hele klas!

Hoe word je Chassé Ranger?
Kijk je ouders lief aan en vraag of ze jou hier willen aanmelden. Ze hoeven hiervoor alleen jouw naam en geboortedatum op te geven. Het is helemaal gratis!

Tot ziens in het Chassé Theater. Zij staan al voor je op de uitkijk!