Winactie, spelletjes, quiz en meer!

15 april 2020
Helaas kunnen we momenteel niet genieten van een leuke film in de fijne bioscoop Kinepolis. Maar Kinepolis heeft veel leuke activiteiten bedacht om thuis te doen! Lees snel verder...

Kinepolis bij je thuis
Kinepolis heeft veel leuke dingen voor je bedacht! Iedere week worden er een nieuwe KineQuiz, leuke spelletjes en gave kleurplaten online gezet. Kijk op de site van Kinepolis en ga lekker aan de slag!



Ga op Berenjacht
Voor de ramen van verschillende huizen zijn knuffelbeertjes gezet die je kunt zoeken tijdens het halen van een frisse neus. De bioscopen hebben ook aan hun beren gevraagd om voor het raam te gaan zitten. Heb jij er al een paar gespot?

Zie je er eentje zitten in de bioscoop? Maak dan snel een foto en doe mee aan de winactie! Deel jouw foto op Instagram met de tag @Kinepolis_NL en maak kans op 2 vrijkaarten!

Winnen kan ook op een andere manier. Klik op de link om de kleurplaat van Beertje Paddington te downloaden en laat je van je creatiefste kant zien! Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in, maak er een foto van en deel deze op Instagram met de tag @Kinepolis_NL om opnieuw kans te maken op 2 vrijkaarten. 

Ben je klaar? Hang je ingekleurde beer dan achter het raam zodat andere kinderen ook van jouw kunstwerk kunnen genieten!



Veel plezier!