Tumble 'N Dry in Breda!

12 december 2016
De nieuwe Tumble ’N Dry-winkel in Breda is op 7 december geopend en ik ben samen met mijn 3 kids meteen een kijkje gaan nemen. Wat een aanwinst! Wij (ja, niet alleen ik) zijn helemaal fan!
Als je de winkel aan de gezellige Veemarktstraat in Breda binnenloopt, word je meteen blij. De winkel is heel licht en erg ruimtelijk ingedeeld. Je kunt er makkelijk met een kinderwagen doorheen en de kinderen hebben heerlijk de ruimte om rond te lopen.

De kleding is overzichtelijk verdeeld in een jongens en meidenhoek voor 2-8 jarigen, voor 8-14 jarigen en voor baby’s. Daarnaast hebben ze nog een hele muur vol met spijkerbroekjes!

Allemaal kleding die lekker zit, kwalitatief erg goed is, maar ook leuk en hip eruit ziet. Mijn kinderen weten altijd wel iets leuks te vinden. En wat boffen wij nu dat we gewoon de hele collectie van Tumble ’N Dry bij elkaar hebben in één winkel!


Van elk item hangen er een paar maten, en van veel kleding zie je meteen hoe het eruit ziet. Heel fijn, je hoeft dus niet door overvolle rekken te neuzen. Goed om te weten: als je iets leuks ziet, en de maat van je kind hangt er niet tussen, vraag het dan even aan één van de verkoopsters. Achter hebben ze de andere maatjes namelijk gewoon liggen.

Ook leuk is het dat ze achterin allerlei setjes van broeken en shirtjes hebben hangen, waardoor je volop geïnspireerd wordt. Daarnaast kun je altijd advies vragen aan één van de verkoopsters, ze helpen je graag.

En wat helemaal top voor de kids is (en ook voor de mama’s waardoor we relaxter kunnen shoppen), zijn het speelhuisje en de chill-hoek. Als ik met Puck de meidenkleding ging bekijken, waren Flip en Ot heerlijk aan het spelen in het speelhuisje of hadden ze de grootste lol op de bank in de chill-hoek! Zo kon ik mooi met elk kind afzonderlijk rustig shoppen, terwijl de anderen zich ook vermaakten.


Met een volle tas nieuwe toffe kleding liepen wij blij de winkel uit. Of we nog een keer terug gingen, vroeg ik: Ja, zeiden ze volmondig! En ik ben het helemaal met ze eens. Deze winkel zal ik niet snel voorbij lopen als ik door de Veemarktstraat loop en is zeker een omweg waard.

PS Hier vind je meer info over deze leuke winkel!