We love local: SPRUIT

20 april 2020
Kidsproof houdt van lokale ondernemingen. En om hun te steunen hebben we contact opgenomen met Celine van ontbijt-lunchroom Spruit met de vraag hoe het met hun gaat en wat ze nog in deze bijzondere tijd voor klanten kunnen betekenen. 
Spruit is ...
* een ontbijt- lunchroom met heerlijke verse producten
* een heerlijke plek bij het gezellige Van Coothplein
* de plek voor de jonge ouder en hun jonge kinderen!
* een fijne plek met gezellige speelhoek
* een plek waar leuke activiteiten worden georganiseerd

Wat merkt Spruit van de coronacrisis?
Het is inderdaad een bijzondere tijd die we niet hadden zien aankomen toen we onze zaak openden (in februari 2020 openden Spruit haar deuren). Wij en onze familie zijn allemaal gezond en dat is het aller belangrijkste! Neemt niet weg dat dit natuurlijk die meest ongunstige timing ever is geweest. Behalve voor ons zoontje Neve, die heeft de tijd van zijn leven met papa en mama allebei thuis nu;) Wij zijn door het coronavirus natuurlijk “gedwongen” gesloten sinds 16 maart. Dit betekent dat wij geen omzet binnenkrijgen en wel vaste lasten hebben.Wat kan Spruit nog wel betekenen voor klanten?
Sinds vorige week vrijdag heb ik besloten om in ieder geval de vrijdag, zaterdag en zondag open te gaan voor take-away (ijs)koffie, ijsjes en smoothies. Vrijdags en zaterdags van 10:00-16:00 uur en zondags van 11:00-1600 uur. Ook hebben wij cadeaubonnen en verkopen wij de (cadeau)spulletjes uit onze verkoopkast. Hierbij kun je denken aan boxpakjes tm maat 68, mutsjes, kruikenzakken, knuffels (Keptin Jr)  en wat speelgoed en boekjes. Al het bovenstaande kunnen wij in Breda langs brengen of het kan bij ons in de zaak opgehaald worden.

Bedankt Celine voor je openhartige antwoord. We wensen jullie heel veel succes en we hopen dat we snel weer van jullie heerlijke plek kunnen genieten!

Meer weten over Spruit? Check hun site voor meer info!