Fysiomore KerkdrielTerug naar het overzicht

Spelenderwijs de motorische vaardigheden van uw kind verbeteren bij Fysiomore in Kerkdriel.
De kinderfysiotherapeut Fysiomore in Kerkdriel is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen tot 16 jaar met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden. Dat kunnen kinderen zijn die moeite hebben om mee te komen op lichamelijk vlak, maar ook op sociaal-emotioneel vlak: als kinderen lichamelijk onhandig zijn, worden ze bij sport en spel vaak buitengesloten.

De kinderfysiotherapeut van Fysiomore werkt samen met de kinderen (en eventueel met ouders en leerkrachten) om ze weer beter te laten functioneren. Daardoor kunnen ze bijvoorbeeld op school weer meespelen, of hebben zij meer kans op succes bij sporten. Ook geven zij Fitkids, hét fitness- en oefenprogramma voor kinderen met een chronische ziekte, beperking of landurige aandoening. 

De behandeling is functioneel gericht, dat wil zeggen zoveel mogelijk inpasbaar in de dagelijkse activiteiten en afgestemd op de belevingswereld van het kind. Ouders/verzorgers zijn nauw betrokken bij de behandeling. Je speelt tenslotte een zeer belangrijke rol in de ontwikkeling van je kind. 

Wil je weten wat past bij jouw kind? Klik dan nu op de roze button hieronder. 

Fysiomore Kerkdriel

Wilgenpas 2
5331 KC Kerkdriel
Openingstijden Maandag: 13.00 - 17.30 uur
Woensdag en Vrijdag: 08.30 - 21.00 uur

Prijs Klik op de roze button voor de huidige tarieven Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!