Dagje Den Bosch in de zomervakantie

24 juni 2015
Ontdek in de zomervakantie de leukste Kidsproof-adresjes tijdens een dagje Den Bosch!
Het is (bijna) zomervakantie! Heerlijk om even bij te komen van een druk schooljaar en te genieten van het samenzijn met je gezin. Wij hebben in deze blog de leukste Kidsproof-adresjes, -plekjes in en om Den Bosch voor je verzameld! 

Weet jij al wat je plannen zijn voor de zomervakantie? Ga je lekker naar het buitenland of bij blijf je dit jaar lekker thuis? Met deze tips wordt jouw zomervakantie een zonnige herinnering. Dus plan een dagje Den Bosch en ga op ontdekking!

In onze Uitagenda zoek je makkelijk op datum naar leuke activiteiten in de omgeving. De hele zomervakantie kun je zomerse workshops volgen bij het Noordbrabants Museum en laat jouw creativiteit de vrije loop. Combineer dit met een bezoekje aan de tentoonstelling Uit Verre Landen en krijg het gevoel dat je toch even op vakantie bent geweest. Super leuk! 

Is het lekker weer en ben je op zoek naar een goed idee voor een dagje uit? Kijk dan eens in onze categorie Eropuit. Zeker weten dat je enthousiast word van al die leuke tips die je daarin tegenkomt. Wat dat je bijvoorbeeld van Hoppie's Natuurspeeltuin in Ammerzoden. Klimmen, klauteren en spelen in de natuur is nog nooit zo leuk geweest! Wist je trouwens dat we ook alle leuke zwemplekjes en strandjes in de omgeving voor je verzameld hebben? Zo handig als je een ander strandje of zwemplek wilt ontdekken. 

Is het weer minder fijn en ben je op zoek naar een binnenactiviteit? Ook onder Eropuit vind je leuke binnenspeeltuinen, een overzicht van bijzondere musea, mooie theaters en nog veel meer. Of kijk een onder de categorie Thuis en haal de zomer in huis door lekker te knutselen in huis of samen een heerlijke zonnige gerecht klaar te maken. Zeker weten dat je zelfs op deze dag het zonnetje voelt! 

De zomervakantie is ook uitgelezen moment om eens lekker buiten de deur een hapje te eten. Onder Uiteten hebben wij allerlei horecagelegenheden op een rijtje gezet waar je met de kids zeer welkom bent. Zo kun je bijvoorbeeld bij Roels Eten en Drinken heerlijk genieten van een Kids High Tea. Zo lekker! 

En heb je in de zomervakantie nog tijd om iets verder weg een dagje door te brengen? Kijk dan op de andere Kidsproof websites voor leuke tips. Of wil je juist toch nog een nachtje bijzonder slapen? Kijk dan eens in de categorie Overnachten in de verschillende regio's

Wat een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Een hele fijne zomervakantie! 

Zonnige groet, Gwen