7x Creepy Halloween Eropuit Tips voor de Kids!

23 oktober 2023
IEEEEeeeeee, houden jullie van een beetje gruwel en spanning? Nou dan is Halloween het perfecte feest voor jullie. Deze griezelige dag komt van oorsprong uit Amerika maar leeft steeds meer op in Den Bosch en omgeving. Daarom hebben wij alle leuke Halloween activiteiten voor jullie op een rijtje gezet!
Toffe eropuit tips tijdens Halloween voor kinderen!

Halloween in Rosmalen

Van zaterdag 21 oktober t/m zaterdag 28 oktober 2023 wordt Rosmalen omgetoverd tot een écht spookdorp! Dit is zo'n toffe beleving voor de kids. Er lopen griezelige typetjes rond, je kunt je laten schminken, maak een ritje in de Griezelbus, doe mee met de Pompoen Speurtocht of breng een bezoek aan het Nightmare Castle! Aanrader!



Spookhuis Elshout

Op zaterdag 4 november 2023 tussen 17:30 en 20:00 uur organiseerd Scouting St. Jansgroep uit Elshout een toffe Halloween beleving! Je kunt er ronddwalen in een heus Spookhuis! Het spookhuis wordt gemaakt en georganiseerd door alle leden van de scouting. Het spookhuis bezoeken wordt geadviseerd vanaf 7 jaar. Kom ook langs... als je durft!


Halloween Spooktocht in Boxtel

Zondag 29 oktober 2023 is het Halloween bij Kinderboerderij Boxtel, kom je ook?
Vanaf 14.00 tot 16.00 uur zijn er knutselactiviteiten, je kunt worden geschminkt en er is een leuke speurtocht. Vanaf 16.00 uur start de spooktocht dan maken de kids met hun ouders een ronde langs de deuren!



Horror Night Hambaken

Een Halloween feest voor de gehele familie! Zet in de agenda: 5 november 2022, Horror Night in de Hambaken! Dit jaar geen aparte grote scarezone maar een trick or treat gecombineerd met diverse scary experiences! Klik hier voor meer info.

Halloween Klimmen bij IJM

Ben jij niet snel bang? En ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is dit wat voor jou! Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2023 verandert het IJzeren Man Klimbos namelijk in een Halloween decor. Schrik jij niet snel? Reserveer dan nu! 


Blotevoeten Griezelpad in Rosmalen

Zo tof, tijdens Halloween wordt het blotevoetenpad van Landwinkel Valenkamp omgetoverd in een griezelpad! Kom je vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober 2023 ook lekker griezelen en gruwelen op het blote voeten pad? Tussen 17.00 en 20.30 uur is het pad geopend. Durf jij?

Wil jij ook een uitgeholde pompoen voor de deur? Ontdek hier toffe pompoenverkooppunten.

Veel griezel Plezier!

~ Carlijn ~

Ontdek ook onze griezellig leuke Halloween Kletspraat Editie!