icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
Actieve outdoor uitjes in Den Bosch
Actieve buiten uitjes

Actieve outdoor uitjes in Den Bosch

De leukste actieve gezinsuitjes in de buitenlucht vind je in Den Bosch. Paintballen, midgetgolf, geocachen, skaten, klimmen en meer!

Kies voor één van deze sportieve outdoor uitjes voor kinderen in Den Bosch.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 97 resultaten
Pagina: 1234
totaal 97 resultaten
Pagina: 1234

Tips van de maand | Eropuit

Actief buiten uitje in Den Bosch

Heb je zin in een sportief uitje buiten in Den Bosch? Er zijn zoveel leuke uitjes en stoere activiteiten die je met het hele gezin in de buitenlucht kunt doen.

Sportieve buiten uitjes in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught

Een korte wandelroute voor kinderen of een mooie fietstocht met kinderen is altijd leuk om samen te doen. Skateboarden, skaten en longboarden bij een skatepark is ook helemaal in. Verder zijn er veel leuke wateruitjes buiten in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen: een bootje of sloep huren, een kano huren, een sup huren, waterskiën, wakeboarden, surfen…

Zoek je een stoer buiten uitje in Den Bosch?

Leuk om buiten te doen met kinderen: lasergamen met kinderen, paintball voor kinderen, airsoften, midgetgolf met het gezin, op zoek naar de schat met geocachen, een gps speurtocht, bubbelbal of bubbelvoetbal. Of reserveer kaartjes voor een klimpark of klimbos voor kinderen, een zipline of een mountainbike park in Den Bosch.