icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Favoriete uitjes & adressen

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Coronaproof kinderfeestje thuis

Coronaproof kinderfeestje thuis

Heb je in een jarige job of jet thuis en zoek je een leuk thema voor het kinderfeestje? Hier vind je genoeg ideeën voor een heel tof én coronaproof thuisfeestje voor je spruit!

Naar de themafeestjes

Leuk uitje met kinderen in de regio Drechtsteden?

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen in de regio Drechtsteden? Wij hebben alle leuke dingen om te doen voor je verzameld! Op Kidsproof.nl vind je de leukste tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten, favoriete kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, gave clubjes en workshops en handige adressen voor zorg & opvoeding in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.

Wat gaan we doen vandaag? Zoek je iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag? Wil je met je kind op pad of samen er op uit? Of je nu een uitje of dagje weg zoekt voor de lente, de zomer, de herfst of de winter: er is zoveel te doen in de regio Drechtsteden!

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Op Kidsproof Drechtsteden vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam! Uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips voor je om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of leuke dag in de regio Drechtsteden te beleven. Fijne eropuit tips voor met warm of heet weer, maar ook binnenuitjes voor als het regent of slecht weer is.