icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
Eropuit met kinderen in de Drechtsteden
Eropuit

Eropuit met kinderen in de Drechtsteden

Leuke tips voor uitjes met kinderen in en om Dordrecht.

Toffe eropuit-tips zoals musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Ook zwemplekken, boswandelingen, (indoor) speelplekken en meer leuke zomervakantie-uitjes, gezinsuitjes, familie-activiteiten en weekenduitjes!


Filteropties

totaal 116 resultaten
Pagina: 1234
totaal 116 resultaten
Pagina: 1234

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Drechtsteden!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht? Er zijn in de regio Drechtsteden véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Op Kidsproof Drechtsteden vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Drechtsteden te beleven.