icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
Eropuit met kinderen in de Drechtsteden

Eropuit met kinderen in de Drechtsteden

Alle leuke eropuit-tips voor kinderen in de Drechtsteden. Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden en meer gezinsuitjes, familie-activiteiten en weekenduitjes!


Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 118 resultaten
Pagina: 1234
totaal 118 resultaten
Pagina: 1234

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Drechtsteden!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht? Er zijn in de regio Drechtsteden véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Op Kidsproof Drechtsteden vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Drechtsteden te beleven.