Uniek maisdoolhofTerug naar het overzicht

Dit is echt tof! Een interactief maildoolhof bij de Drentse Koe!
Het maisdoolhof van de Drentse Koe is uitgebreid met een uniek interactief spel voor jong en oud!
Nergens anders in Nederland vind je deze bijzondere beleving. Vanaf midden juli t/m eind oktober kun je dwalen door dit interactieve doolhof.

In het doolhof staan 8 kinetische zuilen die je zelf aan moet ‘pompen’! Je hoort dan een liedje, gevolgd door leuke boerderij vragen voor zowel kleintjes als volwassenen.

Wie komt testen?

Tip! Het Maisdoolhof is dit jaar helemaal in stijl van Van Gogh. Het is namelijk het van Gogh jaar in Drenthe. In het doolhof tussen de maïs zijn allemaal zonnebloemen geplant. De zonnebloemen van Van Gogh zijn natuurlijk een van zijn bekendste schilderijen.

Vincent van Gogh bezocht 140 jaar geleden het prachtige Drenthe en maakte meerdere schilderijen van het Drentse landschap. Ter ere van het van Gogh jaar hebben we dit jaar dus geen ‘normaal’ maïsdoolhof maar een Van Gogh Maïsdoolhof. 

De Drentse Koe

Wolddijk 23
7961 NA Ruinerwold
Openingstijden midden juli tot eind oktober. Prijs Toegang is inbegrepen in de regulier entree Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars(vakantie) uitjes in Drenthe!

Voorjaars(vakantie) uitjes in Drenthe!

Naar het theater, naar het museum, naar de bios, naar een lunchtentje of restaurant, naar die binnenspeeltuin....welkom in het voorjaar

Naar de uitjes