5x Leuke logeeradressen in ’t Gooi

19 juni 2020
Zoek je een leuk vakantieadresje in Midden-Nederland of wil je een nachtje weg in je eigen regio? Denk eens aan de Lage Vuursche, de Loosdrechtse of de Ankeveense plassen. Wat dacht je van logeren op een onbewoond eiland?
Kamperen op een onbewoond eiland
Ontdek hiervandaan op de fiets de mooiste plekjes van ’t Gooi: de prachtige heidegebieden, de Baarnse bossen, dorpjes als Loenen, Nigtevecht en Vreeland langs de Vecht en de prachtige plassen. Er is zoveel te doen en zien!

In de Gooise dorpen Hilversum, Bussum, Laren, Weesp, Muiden, Blaricum en Huizen kun je heerlijk eten en gezellig winkelen. Kortom: er is genoeg te doen!

Onze favoriete overnachtingsadressen:

Camping Mijnden in Loosdrecht

Camping De Zeven Linden in Baarn

Leuk hotel midden in de bossen: Ernst Sillem Hoeve

Overnachten op Pampus

Logeren op een eiland

Kijk op onze themapagina overnachten voor nog meer leuke overnachtingsadressen in ’t Gooi.
Topuitjes rondom de Loosdrechtse plassen en Lage Vuursche

Op deze site vind je volop leuke dingen om met kinderen te doen vanuit deze logeeradressen. Een aantal van onze favoriete vakantie-uitjes hebben we in deze blog voor je verzameld: ‘Leuke zomeruitjes rondom de Loosdrechtse plassen en de Lage Vuursche >>>’.En als je dan lekker actief bent geweest overdag is het heerlijk om op een fijn terras neer te ploffen: ‘10x de leukste terrassen’. In de dorpen van de Gooi- en Vechtstreek kun je op veel plaatsen heerlijk kidsproof uit eten, de leukste plekjes vind je op onze themapagina Uit Eten >>>.
Tip
: vanuit het Gooi zit je in een half uur in Utrecht en in Amsterdam. Kijk op Kidsproof Utrecht en Kidsproof Amsterdam voor leuke tips voor een dagje in deze steden!


Nog meer blogs

Kijk hier voor nog meer inspiratietips in de buurt! Naar de website