3 x ontbijten met kids in 't Gooi

14 januari 2024
In de vakantie zijn onze kids toch altijd vroeg wakker "wat gaan we vandaag doen mam"? Begin eens met een gezellig ontbijtje buiten de deur! Er zijn leuke hotspots in de buurt die al vroeg open zijn en heerlijke verse ontbijtjes hebben. Een traktatie voor je kind, maar ook vooral voor jezelf!
Ontbijten met kinderen in 't Gooi
Of is er binnenkort een studiedag, stakingsdag, of heb gewoon een vrije ochtend met je peuter? Check een van deze Kidsproof-hotspots. Wij gingen op zoek, lees hier de leukste adresjes in 't Gooi.

Ontbijten met kinderen buiten de deur

Je vindt hier genoeg leuke eettentjes en plekken om gezellige te borrelen en een hapje te eten. Maar waar moet je nu zijn voor een lekker vers ontbijtje en hoe vroeg kun je hier dan terecht. De meeste restaurants gaan pas later in de ochtend open, ik wil het liefst meteen na het ochtendritueel op pad, of als de oudste naar school zijn, met de jongste op de fiets stappen. 

Ontbijten & shoppen
Vanaf 9 uur kun je al terecht bij Foodhall Mout op de markt in het centrum van Hilversum. Hier is het zo vroeg nog lekker rustig. Zoek een gezellig plekje achter het glas en geniet van de ruimte en het zicht op het centrum dat langzaam wakker wordt. Vers fruit, griekse yoghurt of bananenbrood, roerei met zalm of liever pancakes... het kan allemaal bij Mout.
Naar Mout



En daarna lekker shoppen! Begin bij Dille & Kamille aan de overkant, hier slaag je altijd...
Naar Dille & Kamille


Sees Coffee & Conceptstore
Dinsdag tot en met vrijdag kun je al vanaf 8.30 uur heerlijk zitten bij Sees Conceptstore in de Gijsbrecht in Hilversum. Op zaterdag vanaf 9 uur (zondag zijn ze niet open). Echt een super Kidsproof plekje in de heerlijke Gijsbrecht van Amstelstraat. Het ontbijt is hier een feestje, met warm bananenbrood, verse granola, knapperige croissants en de lekkerste taartjes! Voor kinderen is er voldoende de ruimte om te spelen. Verwen jezelf (en je kind) en plan een dagje Sees binnenkort, hier krijg je echt geen spijt van.
Naar Sees Conceptstore



En als je dan toch op de Gijsbrecht bent, check dan ook de Kidsproof winkeltjes zoals Pitti Kids en Stoerkids voor hippe kinderkleding van mooie merken en bij Stoute Schoenen vind je bijpassende schoenen!

Knutselen na het ontbijt
Om de hoek zit Kinderatelier Bibelebon, een te gekke plek voor kinderen om creatief aan de slag te gaan (zelfs terwijl jij gaat shoppen!)
Naar Kinderatelier Bibelebon

Your Coffee
Op het Wagenmakersplein in het centrum van Hilversum vind je Your Coffee, ook een Kidsproof plekje waar je geweest moet zijn! vanaf 9 uur serveren ze hier ontbijt. Ambachtelijke verse recepten waar ook de kinderen hun vingers bij aflikken. Wat dacht je van een suikerbrood tosti met Elstar appel en kaneel! Maar denk ook aan verse smoothies, granola, pancakes, eieren en verrukkelijke taartjes. Kinderen voelen zich hier snel thuis op de speelzolder en kunnen via een reuzen knikkerbaan zelf bestellen.
Naar Your Coffee



Maak er een mooie ochtend van samen en geniet van deze kleine momenten die uit kunnen groeien in mooie herinneringen!

Veel plezier!
Liefs Maud

TIP: kijk hier voor ons overzicht met de leukste pannenkoekenrestaurants in 't Gooi.