Eva's Cookery is dé perfecte maaltijdservice voor gezinnen!

7 juni 2023
Wij hebben weer een leuke nieuwe ontdekking gedaan. Wij delen graag met je waarom wij zo enthousiast zijn over de maaltijdservice van Eva's Cookery!
Vers, gezond en super lekker!

Wat is Eva's Cookery?

Eva’s Cookery is een maaltijdservice die perfect is ingesteld op (jonge) gezinnen in 't Gooi. Op de dagen dat jij laat bent, druk bent, van hot naar her moet en koken er eigenlijk bij in lijkt te schieten, is dit ideaal! Een professionele kok, kookt elke dag gezonde, verse én vooral lekkere maaltijden en jij bepaalt zelf welke dag jullie graag mee willen eten. Ze bezorgen de maaltijden gratis met de bakfiets bij je thuis op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Mam, wat eten we vandaag?

Ik vind het heerlijk om niet meer na te denken over wat je zal koken. Ik heb de site van Eva's Cookery geopend en heb samen met de kinderen het weekmenu bekeken. Iedereen kon zelf kiezen wat ze lekker vinden. Mijn jongste had weinig tijd nodig, die wees direct naar de broccoli-pesto-pasta en riep: "kijk hoe lekker die eruit ziet". Mijn dochter kan altijd wat minder goed kiezen. Zij vindt alles lekker, dus wij besloten dat we 2 verschillende gerechten zouden nemen, zodat we konden proeven van elkaar. Eenvoudig online bestellen

Ik ben nieuwsgierig, gek op lokale initiatieven en altijd in voor iets nieuws, dus ik wil dit concept heel graag uitproberen! Ik heb heel eenvoudig online (mobiel) 4 gerechten besteld. De website is overzichtelijk en super gebruiksvriendelijk. Je kunt tot 21.00 uur bestellen voor de dag erna. Elke week hebben ze een ander menu, met 4 gerechten voor volwassenen en 4 speciale gerechten voor kinderen. Het menu voor de kids is net iets minder pittig of specifiek van smaak. Ze weten heel goed wat kinderen lekker vinden ;-)Gratis bezorgd met de bakfiets

Hoe het kan weet ik nog steeds niet, maar blijkbaar had ik een verkeerd huisnummer ingegeven op de website en daarom kwam de bezorger voor een dichte deur van een buurman iets verderop. Superstom van mij! Ik kreeg direct een app-bericht dat mijn maaltijden waren afgeleverd, maar dat er niemand thuis was. De fout was snel achterhaald en de bezorger kwam alsnog naar ons adres. Wat een briljante service! Bereiding is eenvoudig

De maaltijden zijn altijd vers bereid en met (biologische) producten van het seizoen. Ben je geen keukenprins of -prinses, dan is dit ook ideaal. De bereiding is super easy, kies voor oven of magnetron. Volg de instructie (afdekken) en stel de juiste temperatuur in, met ongeveer 20-25 minuten heb je alle gerechten in de oven klaar!

Vier prachtige gerechten

Koken is dus niet meer nodig. Wow, ik heb ineens tijd over. Wat heerlijk! Samen met de kinderen heb ik de tafel gedekt en gezellig zitten kletsen over de Cito-toets, de hockeytraining en vriendjes en vriendinnen. Snel nog even een rondje met de hond en daarna stond het eten voor iedereen klaar. Echt gezellig, want iedereen was blij met zijn eigen bord.

Ook fijn dat ik geen lange gezichten had, omdat ze toch die asperges van papa moesten eten, haha. 


Bietenrisotto met amandelen

Vegetarische opties

Zonder vlees heeft mijn voorkeur. Ook als je liever geen vlees eet, heb je keuze bij Eva's Cookery. Voor de heren bij mij thuis ook fijn, want dit is dan de mogelijkheid voor hen om juist voor een stukje vlees te kiezen. Iedereen blij!


Gevulde paprika met bulgur

Om je vingers bij af te likken. Ik had aan het einde van de maaltijd dan ook 4 lege borden en 4 blije gezichten.

Elke week een nieuw menu

Per week staan er weer nieuwe gerechten klaar. Je hebt dus altijd keuze en het leuke is, je kunt met het hele gezin hetzelfde eten of juist allemaal wat anders. Twee van de gerechten voor ouders zijn ook in een kindervariant verkrijgbaar. 

Heb je een drukke week, is je partner niet thuis, staat er een avondvierdaagse op de agenda, of wil je een vaste dag in de week niet koken, dan vind ik dit écht een aanrader. Probeer het eens en laat me weten of jij ook zo enthousiast bent.

Bekijk het menu van deze week

Ze bezorgen gratis met de bakfiets en breiden snel uit in 't Gooi. Wil je weten of ze ook al bij jou in de wijk bezorgen? Kijk dan hier voor een actueel overzicht van het bezorggebied.

Eet smakelijk en geniet van je extra tijd!

Liefs,
Maud Naar de website