Uittips voor de voorjaarsvakantie!

15 februari 2016
Het is (bijna) voorjaarsvakantie! Een fijne tijd om er samen met je kinderen op uit te trekken of om juist lekker thuis te cocoonen. Onze Kidsproof-sites staan boordevol leuke tips om inspiratie op te doen om er een heerlijke week van te maken.

Uitagenda
Wist je dat we in onze Uitagenda heel veel leuke kinderuitjes voor de voorjaarsvakantie voor je op een rijtje hebben gezet? Zo kun je bijvoorbeeld naar het Filmtheater in Hilversum tijdens deze krokusvakantie om een leuke film te kijken én om gezellig te knutselen. Check de uitagenda om te zien op welke dagen de verschillende films draaien! 

Eropuit
Om inspiratie op te doen voor leuke uitjes in de buurt kun je ook kijken in onze categorie Eropuit. Hier vind je een overzicht van allerlei kinderactiviteiten in ‘t Gooi die leuk zijn voor kinderen: van speeltuin tot museum, van educatief tot actief. Een echte aanrader voor als het droog is, is de Kabouterwandeling die start bij De Generaal in Baarn. Ook bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland kun je deze vakantie weer lekker op pad. Er zijn voor elke leeftijdscategorie leuke speurtochten te verkrijgen en op 2 maart kunnen de kinderen van 6+ uilenballen uitpluizen. Hoe leuk is dat?! 


Regen

Is het geen weer om naar buiten te gaan en ben je op zoek naar een leuke binnenactiviteit? Wat dacht je van een Kids Radio workshop waarbij je oa leert om een echte DJ, redacteur of technicus te worden! Ook is er een meet & greet met bekende dj's en kun je ze alle vragen stellen die je hebt. Maar er is meer want je kunt je eigen speakers knutselen, een virtuele tour doen en een coole foto maken voor een greenscreen! Dat kan deze vakantie allemaal b
ij Beeld en Geluid in Hilversum. Een echte aanrader! Lees meer>>>


Knutselen of koken met je kinderen?
Zin in een dagje thuis? Neem eens een kijkje in onze thuiscategorie. Hier vind je allerlei leuke knutseltips, kinderrecepten en spelletjes om er een heerlijke dag thuis van te maken. Ga bijvoorbeeld zelf een bananenbrood zonder suiker en zonder boter maken. Super lekker!

Dagje weg
Vind je het leuk om er in de vakantie eens wat verder op uit te trekken? Kijk dan op de sites van de andere Kidsproofsteden: een dagje Amsterdam, Den Bosch of Haarlem! Al meer dan 16 regio's in Nederland zijn 'kidsproof'! Met een overzicht van alle kindvriendelijke musea, eetgelegenheden, workshops, voorstellingen en nog veel meer! Ook hier raak je volop geïnspireerd!

Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie!

Maud


PS: nieuw op onze site? Klik dan eerst even naar onze homepagina om een goed beeld te krijgen van wat je hier allemaal vindt. Volg ons ook op Facebook en Twitter en meld je aan voor onze nieuwsbrief: zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste tips om eropuit te gaan met je kinderen!