De Top 10 leukste cadeautjes voor Sinterklaas

6 november 2017
In het pakhuis van Sinterklaas is het al een drukte van belang! We merken dat de eerste stress al een beetje toeslaat. Hoe handig is het dan, wanneer we de top 10 aan Sinterklaas vragen? Of zouden de dames van het Speelpakhuis hun eigen favorieten hebben? We hebben Marlotte eens even flink aan de tand gevoeld over de schoencadeautjes! Renske verklapt haar leukste cadeaus voor pakjesavond.
Kinderwinkel Het Speelpakhuis - Hilversum
En wil je nou alvast bestellen? Klik dan op het artikel en bestel direct via de webshop van het Speelpakhuis!

De beste 5 voor in de schoen

1 - De gevlochten sambabal
Ola! Uit Mexico komen deze leuke sambaballen! En altijd een succes, voor kleine baby’s en voor peuters. Ze zijn lekker licht, liggen goed in het handje en het belletje heeft een mooi geluidje. Een supertip van Sinterklaas. 



2 - Misticat
Een favoriet bij mijn kinderen! Een leuk spel waarin bluffen een rol speelt. Want wie heeft de “Misticat” in zijn handen? Dit spel is gebaseerd op het oude “Zwartepieten”. De deelnemers trekken omstebeurt een kaart bij een van de spelers. Liggen alle kaarten in paren op tafel en heb jij de “Misticat”? Helaas, dan ben je de verliezer. 



3 - Super sjablonen
Ze zijn altijd goed! De tekensjablonen van Djeco. Ik laat graag  hier de variant van prinsessen zien, maar natuurlijk vergeten we de boys ook niet. Wat dacht je van sjablonen voor het tekenen van enge dinosaurussen? Deze twee versies zijn altijd een succes! PS niet doorvertellen hoor, we hebben er in de winkel nog meer!



4 - Stoffen rammelbal
Hoe leuk is het om te zien hoe een baby een bal ontdekt? Met deze zachte bal kan jouw kleintje veilig spelen. De bal is gemaakt van gekleurd velours, met een zacht belletje erin. 



5 – Glitteren maar
Meisjes maar ook jongens zijn dol op een tattoo gemaakt van glitters. Wij hebben onze eigen demoset in de winkel en trakteren de kids regelmatig op zo’n mooie glittertattoo. En nu zijn er ook eindelijk ook setjes voor thuis. Kies voor een basisset, compleet met vier kleuren glitter, sjablonen, lijm en kwastjes. Wedden dat het thuis ook een hit is. 

De beste 5 voor in de zak

1 - Met stip op 1: Hubelino
Wat een leuk en duurzaam idee, om met de duplo-blokken een knikkerbaan te maken. Hubelino past op de bekende bouwblokken en met de baandelen, bochten en trechters maak je superknikkerbanen. Kleintjes vinden het leuk om de bal te laten rollen, maar ook grote kinderen zijn dol op deze Duplo-uitbreiding en maken de meeste ingewikkelde constructies. Zo schrijft mijn dochter van bijna 11 jaar ook Hubelino op haar verlanglijstje. Voor haar jongere broertje natuurlijk… ; ) 



2 - Lekker feetsen!
Wij zijn al jaren dol op loopfietsen, onze eigen kinderen leerden en leren ook balans houden op zo’n tweewieler zonder trappers. Carlijn, natuurlijk een Nederlandse, bedacht de Kinderfeets: een supersterke maar vooral ook lekker hippe loopfiets. Vanuit New York bestiert ze Kinderfeets en krijgt ze de hele wereld aan het loopfietsen. Wij zijn dol op de Retro-collectie, maar kijk ook eens bij de Tiny Tots: een houten driewielertje dat je ombouwt naar een mini-loopfiets voor de kleine fietsfans!



3 - Droomvilla voor poppen
Ik zal het maar bekennen, mijn liefde voor poppenhuizen is nooit overgegaan. Ik word nog steeds blij van zo’n gezellig huis met leuke meubels en mini-spulletjes. Het huis van Janod is inmiddels een van onze bestsellers. En dat snap ik wel, want de meubels zijn helemaal afgestemd op het decor van de villa. 



4 - Ouderwets mooie auto’s
Weet je wat nou echt duurzaam is? En daar proberen wij heel erg op te letten bij het Speelpakhuis. Dat is speelgoed dat leuk is, uitdagend en lang meegaat. Soms is het beter om minder (maar goed) te kopen dan meer wegwerpspul. De houten auto’s van Fagus zijn zo mooi gemaakt, hebben heel veel mechanische functies en zijn niet stuk te krijgen. Fijn om te weten; ze worden in Duitsland gemaakt in een fabriek waar ook mensen met een beperking de kans krijgen om te werken. 



5 - Slimme spelletjes
Lekker uitdagend maar ook gewoon cool, zo zien wij het graag! Na het spel Lasermaze (met spiegeltjes een laserstraal naar het doel leiden) is er nu ook Circuitmaze van Thinkfun. Dit keer bouw je een elektrisch circuit door de losse elementen op de juiste manier te verbinden. Doe je het goed, dan gaat het lampje branden. Je kunt het alleen of met meer spelen en het is leuk vanaf ongeveer acht jaar oud. Hoewel ik denk dat bij ons thuis papa ook graag mee gaat spelen… ; ) 



Wij hopen jullie hiermee te kunnen inspireren, uiteraard is het aanbod in de winkel groter. We nodigen jullie natuurlijk allemaal uit om langs te komen en ook de rest van ons assoritment te komen bekijken. We helpen je dan opnieuw graag bij het maken van de juiste keuzes.

Tot snel!
Renske & Marlotte - Speelpakhuis