Hotspot ‘t Bluk!

29 januari 2024
Wil je een fijn plekje om met lekker weer naar toe te gaan? Plan dan een ochtend of middagje naar 't Bluk in Laren! Al jaren een favoriete stek van ons én vooral van de kinderen.... nog steeds!
Terras van 't Bluk in Laren

Wandelen met kinderen

Je kunt hier uitgebreid wandelen over de hei en door het bos. Zoeken naar schatten in de natuur om thuis mee te knutselen bijvoorbeeld.



Kindvriendelijk terras

Plof na een stevige wandeling heerlijk neer op het terras van 't Bluk voor koffie en choco met iets lekkers. 



Restaurant met speelplek

Voor de kinderen is hier ruimte genoeg om fijn te spelen. Met de speelhuisjes met zandbak én de schommels vermaken zij zich prima!



Hapje eten

Hier kun je ook heerlijk lunchen. Check de verse soepen, rijke salades of een heerlijke uitsmijter op de menukaart en voor de kinderen hebben ze heerlijke tosti's in allerlei varianten of een pannenkoek!



Wandelen op de Zuiderheide

...of steppen, fietsen, paardrijden... 't Bluk ligt op de hei waar je ruimte genoeg hebt voor een heerlijke wandeling met de kinderen. Door de paden kun je hier ook makkelijk met je step of loopfiets heen!


Elke jaargetij

Of het nu herfst is met een waterig zonnetje, of de lente bries over de hei waait, hartje zomer of een strenge winter is... het is altijd fijn bij 't Bluk!




Meer informatie over
't Bluk op de Zuiderheide in Laren


Veel plezier!

Groetjes
Maud