• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

PannenkoekenfeestTerug naar het overzicht

Hier wil je je feestje organiseren! Geniet van heel veel lekkers en bespreek al je wensen.

Restaurant Hendrik is een typisch familierestaurant in een voormalig koetshuis met een prachtige terrastuin in Vreeland aan de Vecht. Zoek jij nog een te gekke plek voor het kinderfeestje van jouw topper? Dit is het!

Bij Restaurant Hendrik in Vreeland is er in overleg heel veel mogelijk voor kinderfeestjes. Hendrik heeft een aparte ruimte waar kinderen helemaal hun gang kunnen gaan.

Verkleedfeestjes, een lange tafel om pannenkoeken te versieren en cadeautjes uit te pakken: het is allemaal mogelijk! De besloten ruimte is ook zeer geschikt voor een goochelaar, schminken of een poppentheater.

Een afsluitende borrel met hapjes met de opa’s, oma’s en/of ouders is ook een idee!

Hendrik is gelegen midden in het oude dorp en is ook heel eenvoudig bereikbaar per boot. Dus vier jij je feestje aan boord, stap dan even uit voor een pannenkoek. Dat kan ook!

Meer info
Er is bij Hendrik heel veel mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden via: info@restauranthendrik.nl Of klik voor meer informatie over Restaurant Hendrik op de roze button

Kijk voor nog meer leuke tips ook eens op onze eropuit-pagina!

Restaurant Hendrik

Breedstraat 8
3633 AX Vreeland
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in