Sportivun Voetbalkamp LarenTerug naar het overzicht

Gek op voetbal? Doe dan in augustus mee met het Sportivun voetbalkamp in Laren!

Hoe lekker de zomervakantie ook is, stiekem is het best balen dat het voetbal stilligt. Gelukkig organiseert Sportivun voor alle voetbalfanaten van 4 t/m 12 jaar oud een tof 3-daags voetbalkamp bij sv Laren ’99 in Laren. 

Tijdens dit leuke kamp krijg je leerzame clinics van toptrainers, die tenminste in het bezit zijn van een TC3-/UEFA C-diploma. Ook speel je spannende partijtjes en gave voetbalspellen. Tijdens dit kamp werk je aan je eigen verbeterpunten in het veld, op welke positie je ook staat. Natuurlijk komt ook de kampsfeer volop terug in het programma: je krijgt meer dan genoeg tijd om je nieuwe voetbalvrienden en -vriendinnen beter te leren kennen.

Na iedere kampdag slaapt iedereen lekker thuis om bij te komen van alle indrukken en je op te laten voor een nieuwe dag vol voetbalplezier.

Iedereen is welkom bij de Sportivun voetbalkampen, van toptalenten tot beginners. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen delen ze iedereen in bij voetballers van zijn of haar eigen niveau. Dat kunnen spelers van dezelfde leeftijd zijn, maar ook jongere of oudere spelers. Het gaat erom dat iedere deelnemer maximaal uitgedaagd wordt in het veld en zich daarbuiten maximaal op zijn gemak voelt. 

Dit jaar wordt het Sportivun voetbalkamp in Laren gehouden van 28 augustus t/m 30 augustus. Meer weten of meteen aanmelden? Klik dan op de roze button! 

Op zoek naar nog meer leuke uitjes en activiteiten voor in de zomer? Kijk dan op onze eropuit-pagina!

Sportivun


Laren
Openingstijden 28 t/m 30 augustus 2024 Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beeld & Geluid Spoelt Terug

Beeld & Geluid Spoelt Terug

In het weekend van 25 & 26 mei vindt de eerste editie van 'Beeld & Geluid Spoelt Terug' plaats. Sluit aan bij verschillende rondleidingen, volg leuke workshops én er zijn volop activiteiten voor de kinderen.
Komen jullie ook?

Check het programma