Start een nieuwe cursus!Terug naar het overzicht

zondag 1 september
Het nieuwe seizoen gaat binnenkort van start, voor welke lessen meld jij je kind aan? Bekijk ze hier.
Joepie, je creatieve uitlaatklep na school!

Muzieklessen

Heb jij al bedacht welke hobby’s jouw kind dit jaar na schooltijd wilt doen? Welke talenten ze meer gaan ontwikkelen? Wat dacht je van muziek maken? Bij de 8-weekse cursus Ontdek je instrument (7-10 jaar) kan je kind allerlei instrumenten uitproberen. Of schrijf ze in voor de Muziekshow (4-7 jaar), daarin gaan ze samen met muzikant-docent Selim zelf liedjes bedenken en geven ze na 8 weken een super leuke show.

Theatercursus

Wil jouw kind liever theater maken? Samen met leeftijdsgenoten fantaseren ze er op los bij de theatercursussen in het VRIJDAG Prinsentheater. Ze leren alles wat er komt kijken bij theater maken: verhalen verzinnen, personages creëren, improviseren en performen.

Creatieve lessen

Of wordt je kind heel blij van schilderen, tekenen, bouwen, kleien en maken? Kom dan naar de Kinderwerkplaats waar ze wekelijks de mooiste dingen maken en veel technieken leren met allerlei materialen.

Succes met kiezen. Het wordt vast en zeker een mooi jaar!
Kijk voor een compleet overzicht met het volledige aanbod van VRIJDAG op de website, klik eenvoudig door via de roze button.

VRIJDAG

Sint Jansstraat 7
9712 JM Groningen
Openingstijden Voor het rooster kijk je op de website, klik op de roze button Prijs Voor de kosten per cursus kijk je op de website, klik op de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?