Kinder-Tandenpoets-Podcast!Terug naar het overzicht

Sneller, beter, mooier – de supersonische tandenpoetspodcast van het Design Museum in Den Bosch!
Wat is het snelste dier ter wereld? Waarom rijdt de auto van Max Verstappen zo snel? En hoe zag een zeppelin er eigenlijk uit?

Luister iedere schooldag naar de supersonische tandenpoetspodcast Sneller, beter, mooier van Design Museum Den Bosch! Hierin deelt presentatrice Maan de meest grappige en interessante verhalen en feitjes rondom het thema stroomlijn. Dat klinkt misschien een beetje saai, maar eigenlijk gaat het vooral over vliegensvlugge treinen, supersonische vliegtuigen en de allersnelste dieren. Supertof!

De podcast is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 7 jaar en hun ouders. Iedere aflevering duurt 2,5 minuut: precies genoeg tijd om tijdens het tandenpoetsen op te zetten en lang genoeg te poetsen. Handig toch? 

Luister de podcast in jouw favoriete podcast app of via deze link.

PS.
Ben jij al naar de toffe familietentoonstelling geweest in het Design Museum, die helemaal aansluit bij dit thema? Aanrader!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Design Museum Den Bosch

De Mortel 4
5211 HV Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?