JeugdSportPasTerug naar het overzicht

Probeer sporten uit voor een paar lessen en kijk wat jij het leukste vindt! 5+
Ga je naar school of woon je in de gemeente Haarlem, Haarlemmerliede-Spaarnwoude, Bloemendaal of Velsen? Ben jij al lid van een sportvereniging of ben je nog op zoek naar een leuke sport? Meld je dan aan voor JeugdSportPas!

Met de JeugdSportPas kun je diverse sporten uitproberen, zonder dat je direct je eigen materiaal dient aan te schaffen. Tijdens het sporten maak je al snel nieuwe vrienden of vriendinnen.

Het sportaanbod is in de gemeenten Haarlem, Haarlemmerliede-Spaarnwoude en Bloemendaal is voor jeugd van 5 t/m 18 jaar. Zo doe je bijvoorbeeld Footgolf, Kano varen, Turnen voor jongens en meisjes, schermen of een sportinstuif!

In de gemeente Velsen is de sportpas voor jeugd van 5 t/m 12 jaar. Hier kun je sporten als judo, boksen, windsurfen en boogschieten uitproberen!

Cursus
Een cursus kost minimaal € 3,00 en maximaal € 30,00 voor 4 lessen van 1 uur (tenzij anders vermeld). De kosten staan vermeld bij het cursusaanbod. Zodra je je hebt aangemeld, dan sta je op de deelnemerslijst. Voor het sportmateriaal wordt gezorgd door de vereniging maar voor sportkleding en schoeisel dien je zelf te zorgen.

De cursussen worden na schooltijd gegeven onder leiding van gediplomeerde trainers. Deelname aan de cursussen geschiedt echter geheel op eigen risico.

Kijk voor al het aanbod op de website via de roze button. Onderin klik je door op de gemeente waar jij woont voor het overzicht in jouw buurt!

Jeugdsportpas.nl


Haarlem
Openingstijden Afhankelijk van de cursus Prijs Vanaf €3,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs