High TeaTerug naar het overzicht

Kinderen maken een mooi taartje of een lekkere high-tea, bij jou thuis, begeleid door Deesjes Creaties

High Tea kinderfeestje

De kinderen gaan lekkere zoete en hartige gerechtjes maken. Het high tea feestje is te boeken voor 6 a 8 kinderen en je kunt ervoor kiezen om de gasten de creaties mee naar huis te laten nemen of gezellig aan een gedekte tafel met elkaar eten.

Wat gaan de kinderen maken?
Mini muffins, mini quiches, scones, tartelettes en meer; Smullen! 

De workshop wordt bij jullie thuis gegeven, je hoeft alleen te zorgen voor iets te drinken en een tafel om aan te werken. Alle benodigde materialen, ingrediënten en tools worden meegenomen! Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met bv een persoonlijke verjaardagstaart of cupcakes die tijdens het feestje al opgesmikkeld kunnen worden. 

Maak de mooiste taarten 

Deesjes Creaties kan ook een gezellig taarten-bakfeestje verzorgen! De kinderen maken boltaartjes of tas-taartjes, die natuurlijk lekker mee naar huis genomen mogen worden. 

Klik door naar de website van Deesjes creaties of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!


TIP: Bij Deesjes Creaties ben je ook aan het juiste adres voor een mooie (verjaardags)taart voro jouw jarige. Prachtig en heerlijk en naar jouw wens gemaakt, al vanaf 5 personen!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familie Zomer Zondagen in Caprera

Familie Zomer Zondagen in Caprera

Wát een tof programma hebben Openluchttheater Caprera en Schuur Haarlem samen gemaakt! Élke week is er iets leuks te zien en te beleven op het podium van Klein Caprera en in het omliggende wandelbos in Bloemendaal.

Bekijk het programma