Bakkers feestjeTerug naar het overzicht

Maak de heerlijkste dingen bij de Haarlemse Bakker onder begeleiding van Kids en Cake!
Kinderfeestje op een bijzondere locatie
Dankzij een bijzondere samenwerking biedt Kids en Cake onder andere een geweldig kinderfeestje in het bakkerijgedeelte van De Haarlemse Bakker. Kids & Cake zorgt er, in samenwerking met deze locatie, voor dat alles voor het feestje aanwezig is, zodat het een super gezellige middag wordt voor iedereen!

Bakkersfeestje (6+)
Terwijl er in de winkel hard gewerkt wordt, leren de kinderen achterin de winkel, in het bakkerij gedeelte, de eerste beginselen van het bakkersvak... Je start met een leuk cadeautjesspel en jullie maken onder andere jouw verjaardagstaart, croissants en kwarkbolletjes. En als alles in de oven staat is het tijd voor 'Bakkers MasterChef'!

Banketbakkerstfeestje (7+)
Ben je gek op zoetigheid? Kies dan voor het banketbakkersfeestje. Tijdens dit feestje maak je naast je verjaardagstaart heerlijke koekjes en gele room schelpjes. Natuurlijk mag het lekkers, én je banketbakkersdiploma, mee naar huis! 

Neem per mail of telefoon contact op om jouw bakkersfeestje te boeken in het filiaal in Haarlem of in IJmuiden.

Themafeestjes
Kids en Cake biedt naast de Bakkersfeestjes een breed scala aan kinderfeestjes met zeer uiteenlopende thema's voor jongens en meiden van alle leeftijden! Alle feestjes worden bij jou thuis of op een locatie van jullie keuze gehouden. Kids & Cake neemt alle benodigde spullen mee om er een onvergetelijk feestje van te maken en na afloop zorgen ze er ook voor dat alles weer netjes is. Lees hier meer over de thema feestjes die Kids en Cake voor jou kan verzorgen!

Kids en Cake

Amsterdamstraat 23D
2032 PM Haarlem
Prijs €100 voor 6 kinderen, daarna €7,50 per kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier een filmfeestje!

Vier een filmfeestje!

Een verjaardag vieren bij Pathé Haarlem is leuk! De jarige en de gasten worden persoonlijk ontvangen, de jarige krijgt natuurlijk een cadeautje. Ook de stoel van de jarige Job of Jet is extra feestelijk aangekleed!

Vraag een filmfeestje aan!