Tafeltennis feestje!Terug naar het overzicht

MJ Tafeltennis is de ideale plek voor een sportief kinderfeestje!
Voor jouw kinderfeestje ben je bij MJ Tafeltennis aan het goede adres. Er word een sportief verjaardagsfeest georganiseerd met allerlei verschillende activiteiten. Dit kan bij MJ Tafeltennis op locatie, maar ook bij jullie thuis. 

Bij MJ Tafeltennis weet je zeker dat jij een sportief, gezellig, speels en onvergetelijk verjaardagsfeestje krijgt. Voor de jarige is er zelfs een leuk tafeltenniscadeautje.
Het programma bestaat onder andere uit een rond de tafelspel, een korte demonstratie, een circuitvorm in tweetallen en uiteraard het spelen van partijtjes.

Na het tafeltennissen kun je genieten van een patatje met een snack en wat drinken. Kies je ervoor op het feestje op locatie bij MJ Tafeltennis te doen? Dan krijg je een ruime zaal met kantine, materiaal zoals tafels en een jongens en meisjes kleedkamer. Mocht je het toch liever thuis vieren dan worden alle materialen meegenomen. 

Er zijn verschillende opties en tijdsduren van het kinderfeestje. Dit zijn:
Optie 1: Snoepjestafeltennis, toernooi & demonstratie - 1,5 uur - Prijs € 125 (of € 150 inclusief broodjes knakworst)
Optie 2: Snoepjestafeltennis, spellencircuit & show - 2 uur - Prijs € 175 (of € 190 inclusief broodjes knakworst)
Optie 3: Knotshockey- en tafeltennistoernooi - 2 uur - Prijs € 125 (of € 150 inclusief broodjes knakworst). Let op: bij dit partijtje zit geen snoepjestafeltennis en show

Deze prijzen zijn gebaseerd op een maximum van twaalf kinderen. Meer kinderen? Dan komt er €7,50 per kind bij.

Wil jij jouw kinderfeestje vieren bij MJ Tafeltennis? Klik dan snel op de roze button voor meer informatie of om te reserveren.

Op zoek naar een ander kinderfeestje? Kijk dan eens in ons kinderfeestjes overzicht.

MJ Tafeltennis

Cruquiusweg 39
2102 LS Heemstede
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs