• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

AstronautenfeestjeTerug naar het overzicht

Wil jij een onvergetelijk feestje vol avontuur? Vier je feestje in Sportfondsenbad Groenendaal!
Samen met André Kuipers en zijn Kleine Astronauten bedacht Sportfondsen dit unieke zwemfeestje met ruimtethema. In het zwembad krijg je, net als echte astronauten, een uitgebreide onderwatertraining om je klaar te stomen voor een speciale ruimtemissie. Duik je mee de ruimte in?

Ruimtemissie

Het avontuur begint met speciale instructies van astronaut André Kuipers om je voor te bereiden op de ruimtemissie. Samen met je astronautenvriendjes doe je verschillende opdrachten in het water om de missie te volbrengen. Lukt het om de raket op tijd te lanceren?

Astronautenmenu

Na afloop staat er een lekker astronautenmenu klaar en krijg je een mooie herinnering aan deze bijzondere missie. Na het feestje mag je nog vrijzwemmen in het Sportfondsenbad volgens de gewone openingstijden.

Het feestje is geschikt voor avonturiers tussen de 6 en 12 jaar, die minimaal zwemdiploma A hebben. Een feestje is mogelijk van minimaal 4 tot maximaal 9 gasten. Voor de ouder/verzorger die het feestje begeleidt is er gratis toegang.

Voor meer info en reserveren klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Sportfondsenbad Groenendaal


Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!