Sport BSO de SportanenTerug naar het overzicht

Een kleinschalige opvang in Leiden waar kinderen heerlijk in beweging zijn en buiten spelen!
Sport BSO de Sportanen is een kleinschalige opvang in Leiden. Het is een plek naast thuis en school waar kinderen tussen de 4 en 12 jaar naar toe kunnen.

Bij de Sportanen ontdekken kinderen de lol van samen in beweging zijn en buiten spelen. Dit onder aanmoediging van Pedagogisch medewerkers die niet langs de kant blijven staan. Je vrij voelen in een groep waar je je eigen plek inneemt.

Dit kan na schooltijd zijn, in de vakanties of bij studiedagen van de school. Door gebruik te maken van de sport BSO kunnen ouders, werk of school combineren met de zorg en opvoeding van hun naar schoolgaande kinderen. En ze organiseren vaak een Sportkamp! Maar ook leuke sportieve kinderfeestjes.

Veel faciliteiten, voor jong en oud
De Sportanen is geschikt voor jonge en oudere kinderen. Ze maken gebruik van de kantine van Lugdunum wat uitzicht heeft op een panna veldje (klein voetbalveld) en daarnaast hebben ze de beschikking over twee grote voetbalvelden, kleedkamers en de grote keuken van Lugdunum. Door direct uitzicht/ toezicht te hebben op het panna veldje is het een fijne plek om te bewegen voor de jongste buitenspelers. Ideaal dus voor stoere jongens en meisjes uit de eerste groepen van de basisschool. De oudere kinderen zullen sporten op de 2 grote voetbalvelden waar voldoende ruimte is voor beweging.

Natuurlijk proberen ze de kinderen elke dag te stimuleren en te motiveren om mee te doen met de dagelijkse sport clinics. Maar daarnaast is er natuurlijk altijd nog ruimte voor creatieve activiteiten zoals kleuren en knutselen. Ook is er de mogelijkheid om zelf nog vrij te sporten zoals bijvoorbeeld een balletje in de basket te gooien, een balletje te trappen, tafeltennis te spelen of juist even een pijltje te gooien op een dartbord. Maar er is natuurlijk ook genoeg tijd voor ontspanning. Daarvoor zijn er oa verschillende bordspellen om mee te spelen of kan er juist lekker relax een boekje worden gelezen op de bank. Zo is ervoor iedereen wat rustigs of actiefs.

Klik door via de roze button voor alle informatie.

Sport BSO de Sportanen

Oegstgeesterweg 2
Leiden
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

24 vakantiekampen op een rij!