• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Sport BSO de SportanenTerug naar het overzicht

Een fijne opvang in Leiden en Oegstgeest waar kinderen heerlijk in beweging zijn en buiten spelen!
Sport BSO de Sportanen is een kleinschalige opvang in Leiden met 3 locaties, waar kinderen tussen de 4 en 12 jaar naartoe kunnen.

Je vindt de Sportanen bij Lugdunum. Daarnaast vind je de Sportanen bij Pernix Joop Vervoornpad Leiden en bij voetbalclub A.S.C in Oegstgeest (net nieuw!). Klik door via de roze button voor meer informatie over deze locaties.

Bij de Sportanen ontdekken kinderen de lol van samen in beweging zijn en buiten spelen. Dit onder aanmoediging van Pedagogisch medewerkers die niet langs de kant blijven staan.

Dit kan na schooltijd zijn, in de vakanties of bij studiedagen van de school. Door gebruik te maken van de sport BSO kunnen ouders, werk of school combineren met de zorg en opvoeding van hun naar schoolgaande kinderen. Elke vakantie organiseren ze een Sportkamp! EOok vier je met de Sportanen hele leuke sportieve kinderfeestjes.

Klik door via de roze button voor alle informatie.

Sport BSO de Sportanen

Oegstgeesterweg 2
Leiden
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes