Twinkel Baby SpaTerug naar het overzicht

Bij Twinkel Baby Spa & Babymassage draait het allemaal om jouw kleine wondertje!

Bij Twinkel Baby Spa & Babymassage willen ze er niet alleen voor zorgen dat je baby'tje heel veel plezier heeft, maar ook dat de verwennerij van de spa of cursusssen massage bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van je kindje. Check hieronder het aanbod. 

Baby Spa & Welness

Ontspan samen met je baby in een rustgevende omgeving. De babyspa is geschikt voor kindjes van 4 weken tot 1 jaar. Onder gediplomeerde begeleiding geniet de kleine van een heerlijke floatsessie. Dit geeft je kindje niet alleen rust en plezier, maar helpt ook bij het verminderen van slaapproblemen en krampjes én het bij het stimuleren van de groei. 

Babymassage & (Wobbel)yoga

Wil jij leren hoe je jouw baby heerlijk kunt masseren en hoe je samen leuke en ontspannen yoga-oefeningen kunt doen? Tijdens de cursussen van Twinkel Baby Spa & Babymassage leer je in 4 lessen verschillende yoga- en massagetechnieken die je thuis met je baby kunt oefenen. 

Voor meer informatie over Twinkel Baby Spa & Babymassage, klik je op de roze button. 

Een dagje weg met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze eropuit-pagina!

Twinkel Baby Spa

Dorpsstraat 38
6582 AN Heumen
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk voor de tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips