De leukste tips voor komende dagen

28 mei 2022
Ontdek de leukste uitjes en ga opstap met de kids!

Jump Square Tilburg

Een cool kinderfeestje vier je bij Trampoline park Jump Square Tilburg! In dit grote park kunnen de kids zich helemaal uitleven! Je hebt keuze uit verschillende party tafels. En boek je het kinderfeestje voor 13 juni, dan krijg je 15% korting!


De Grote Samenspeeldag

Kom zondag 26 juni naar De Grote Samenspeeldag in Nieuwegein, hét inclusieve kinderfestival. Ga spelen, muziek maken, gamen, watersporten met kano’s en windsurfsimulators, doe een DJ-workshop, steel de show in het circus en veel meer!


IVN Slootjesdagen 2022

Ruim 100 IVN Natuurgidsen staan 10 t/m 12 juni klaar met schepnetjes, loeppotjes en zoekkaarten om je alles te leren over het leven in de sloot. O.a. aan de waterkant in Tilburg. Vind jij die grote spinnende watertor?Pluktuinroute Stokhasselt

Na het aanleggen van de pluktuin in 2015 ontstond er zoveel enthousiasme, dat de pluktuinroute verder is uitgebreid. Deze pluktuinroute loopt nu door de hele wijk en er zijn veel bloemen, planten en fruit soorten te plukken! Vaderdag inspiratie

Vaderdag komt er bijna aan! En op deze dag zijn de kids de baas. Ze brengen een ontbijtje op bed en hebben daarna allemaal leuke activiteiten bedacht om met papa te doen. Dit blog zal ze helpen met het voorbereiden van Vaderdag!


Foto hart voor de papa's

Willen de kids iets leuks geven voor vaderdag, maar weten ze niet wat? Met dit foto hart zitten ze altijd goed! Dit foto hart is een leuke en lieve verrassing voor de papa's. Dus bekijk snel hoe je hem maakt!