icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Getest door kids: Kidsproef recepten!

20 mei 2020
Wat zullen we vanavond nou weer eens eten? Liever niet te ingewikkeld, maar wel gezond, een keer wat anders én het liefst iets dat geen gezeur aan tafel oplevert. Toen we de 'Kidsproef' recepten van Lassie voorbij zagen komen werden we nieuwsgierig... deze moesten we natuurlijk ook zelf uitproberen!
Lassie heeft een aantal lekkere, gezonde recepten laten keuren door het meest kritische panel ter wereld... kinderen! Spannend, want kinderen zijn ontzettend eerlijk en zullen ook niet snel onder stoelen of banken schuiven wanneer ze het eten niet lekker vinden. Het kidspanel van Lassie heeft enkele recepten geproefd en bepaald of deze Kidsproef zijn! Een beter bewijs is er eigenlijk niet. 

Kidsproef recepten... deze moeten wij van Kidsproof natuurlijk zelf ook testen! Eén keer per week proberen we een nieuw recept uit. Onderstaand delen we al graag 4 Kidsproef Lassie recepten die ook hier thuis een groot succes zijn.

1. Bloemkoolcurry met amandelen en abrikozen

Hoewel bloemkool nog wel eens commentaar oproept hier thuis, hoorde ik tijdens het eten al wat instemmend gemompel dus durfde wel om een oordeel te vragen... 'Schrijf maar op jongens, wat voor cijfer geef je dit gerecht?' 1x een 9,9 en 1x een 10+++, ofwel meer dan goedgekeurd!
Bekijk het Kidsproef recept van Lassie voor bloemkoolcurry met rijst2. Italiaanse rijstschotel uit de oven

... Met balletjes en mozzarella. Dit gerecht is met maar liefst een 9,3 door het Lassie Kidspanel als best beoordeeld! Rijst is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je het hebt over Italiaans eten, maar onze kinderen vonden het toch echt wel verrassend lekker!
Bekijk het Kidsproef recept van Lassie voor de Italiaanse rijstschotel uit de oven!
3. Gemarineerde kipsaté en groentesnackpotjes

Onze kids zijn gelukkig gek op rauwkost, dus of ze de groente van dit gerecht zullen eten was niet moeilijk te voorspellen. En zeker de kip met saté, maakte het feest compleet. Superlekker en de groenten voor vandaag zijn weer binnen!
Bekijk het Kidsproef recept van Lassie voor de gemarineerde kipsaté en groentesnackpotjes
 


4. Hawaïaanse zilvervliesrijst

Pizza Hawaï, maar dan anders... maar zeker niet minder lekker! Het zoete van de ananas, gecombineerd met het zoute van de ham en de knapperige groentes zijn hier thuis een doorslaand succes!
Bekijk het Kidsproef recept van Lassie van de Hawaïaanse zilvervliesrijst
Het is duidelijk... deze Lassie Kidsproef recepten kunnen we vaker op tafel zetten! Voor de komende week hebben we weer een andere recept uitgekozen uit de Lassie Kidsproef lijst; 'Californian sushi rolls met gele rijst' mmmmm nu al zin in!

De top 10 én nog 18 andere lekkere 'Kidsproef' recepten vind je op de website van Lassie. Naar de website