Een feest voor je zintuigenTerug naar het overzicht

Natuurmuseum Brabant in Tilburg is een belevenis die mee verandert met de seizoenen!
Natuurmuseum Brabant is een groot en interessant familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Er zijn veel leuke, gekke en bijzondere tentoonstellingen en er is heel veel te ontdekken en te doen voor de kinderen. Je verveelt je hier geen moment! En al helemaal niet in de schoolvakanties,  want dan zijn er ook nog speciale activiteiten.

In Natuurmuseum Brabant is voor iedereen iets te doen, of je nou 3 of 83 jaar bent, natuurliefhebber of niet. Je dwaalt er tussen roofvogels, fossielen of spinnen, kunt natuuronderzoek doen in de OO – zone, theedrinken met Kikker!, het lenteseizoen ontdekken in BOS of lachen om dieren die op heel grappige foto's staan!

De lente gonst van de activiteit! Letterlijk. Zo is er een nieuwe ontdektocht in het museum: Expeditie Ontdek, rondom het drukke leven van de bezige bijen. De lente is hun seizoen, dan komen ze namelijk allemaal tevoorschijn om te helpen bij het verspreiden van mooie en nuttige planten.

Tussen al dat ontdekken door moet je soms ook even neerploffen. Het Museumcafé is de ideale plek voor een heerlijke cappuccino, broodjes of (glutenvrije) poffertjes.

Klik op de roze knop voor meer informatie.

Natuurmuseum Brabant

Spoorlaan 434
5038 CH Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje Speelboerderij De Steenuil

Kinderfeestje Speelboerderij De Steenuil

Beleef een fijn feestje bij De Steenuil. Haal je tractor rijbewijs, help mee met de dieren voeren, knuffelen met een konijn, crossen op de skelter, spelen in de hooihut en nog veel meer.

Plan je feestje!