Ondersteun je kind op een natuurlijke manier met essentiële oliën

26 april 2020
Met natuurlijke producten is zo veel meer mogelijk dan vaak bekend! Puur Evelien deelt hieronder een aantal tips over het gebruik van de oliën van doTERRA. Ook geeft ze online workshops (live) tegen een kleine vergoeding. Handig, kunnen al je vragen gelijk worden beantwoord!
Ondersteun je kind op een natuurlijke manier met essentiële oliën van doTERRA

doTERRA oliën voor natuurlijke ondersteuning van kinderen

Veel mensen gebruiken het liefste zo veel mogelijke natuurlijke producten voor henzelf en hun kinderen. Dat geldt zeker ook voor Evelien van PUUR EVELIEN. Als diëtist houdt ze niet alleen van puur en gezond eten maar ook van natuurlijke producten voor in huis, op je huid en om in te nemen. Zij merkt bij haar gezin en vele clienten dat er met producten van doTERRA zo veel mogelijk is! Zij deel haar passie voor natuurlijke ondersteuning en een aantal tips graag met je. Lees je mee?

Zou het niet fijn zijn dat als je kind buikpijn heeft je dit met een natuurlijk middel zachtjes weg vaagt? Mijn kinderen kwamen vaak naar mij toe met buikpijn en wat had ik graag eerder de kennis van nu gehad. Ik rol de zengest van Doterra op de buik van mijn dochter met de klok mee en doe een drupje in een glas water en binnen een paar minuten zie ik haar opgelucht veranderen.

Of als ze huiduitslag of eczeem in de knieholtes heeft. Ik wilde er dan geen hormoonzalf op doen maar ontkwam er soms niet aan. Nu smeer ik lavendel olie van doTERRA en zie ik de huid zeer snel verbeteren. Lavendel is ook een hele goede uitkomst als je kinderen slecht in slaap kunnen komen.

Oorpijn is ook zo’n echte kinderkwaal waarmee je als ouders met je handen in het haar kan zitten. De Melaleuca olie heeft een desinfecterende werking en heeft bij mijn kinderen altijd super gewerkt . Ik heb zelf ook een zeer vervelende oorpijn gehad die ik met Melaleuca (tea tree) perfect heb verholpen.Wil je meer weten over hoe je je kinderen en ook jezelf kan helpen op een natuurlijke manier? Schrijf je dan voor de online workshop over essentiële oliën van doTERRA

Om de workshop zo interactief mogelijk te maken ontvang je vooraf kleine proefflesjes zodat je, door de oliën van doterra te ruiken, proeven en voelen tijdens de workshop, je een veel beter beeld krijgt van de mogelijkheden en toepassingen van deze krachtige essentiële oliën. Hiervoor wordt een kleine bijdrage van € 5,- gevraagd. Tijdens de workshop kun je uiteraard ook vragen stellen over specifieke kwaaltjes of problemen.

Hieronder lees je van twee oliën nog een aantal gebruiksmogelijkheden:

Lavendel
• Gebruik het bij huidirritatie, jeuk, schaafwonden of blauwe plekken. Direct aan te brengen op de plek.
• Doe een druppel lavendel op een zakdoek of knuffel en leg deze bij je kussen in de buurt, zo val je veel sneller in slaap.

Melaleuca (Tea Tree)
• Luizen? Wrijf 1-2 druppels op de hoofdhuid en onder de voeten. Doe dit 3 keer per dag.
• Maak ntuurlijke luierdoekjes van keukenpapier met o.a. Melaleuca olie.
• Maak in combinatie met andere oliën je eigen babybillenzalf voor geïrriteerde babybillen.

De mogelijkheden met deze essentiele oliën zijn eindeloos! Klik voor meer info over de oliën of voor het inschrijven van een online workshop door naar de site van PUUR EVELIEN via de roze button.

Naar de website