Superleuke vakantiekampen voor de zomer!

5 juni 2020
Fijn, veel vakantiekampen en zomerkampen zijn coronaproof (werken volgens de geldende richtlijnen)! We hebben een aantal superleuke kampen voor je verzameld; van een dagkamp in de buurt tot een hele week wat verder weg. Vergeet niet tijdig een plekje te reserveren, voor je het weet zijn ze volgeboekt...

Tip: check voordat je gaat boeken zelf nog even de acuele status m.b.t. corona.

Vakantiekampen - Zomerkampen in Utrecht en iets verder weg

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een fantastisch avontuur! Er zijn zoveel leuke zomerkampen. Hieronder veel toffe vakantiekampen op een rijtje. Welke kiezen jullie?

Summer Camp Utrecht
Een leuk en leerzaam zomerkamp, gewoon bij jou in de buurt! Engels voor Bengels is er voor alle basisschoolleerlingen die zich zich comfortabelwillen voelen bij het gebruik van de Engelse taal. Per leeftijdsgroep staat er een actief programma klaar met veel sport, dans, creativiteit en dat alles met veel individuele aandacht. Het kamp duurt elke dag van van 9.00 uur tot 16.00 uur, maar pre en after care zijn optioneel.

Leer (beter) skateboarden!
Zin in een stoer uitje tijdens de zomervakantie? Dan is de Skateweek echt iets voor jou. Tijdens de Skateweek krijg je iedere ochtend skateboardles van de leraren van Skate Days. Je wordt ingedeeld in groepjes van hetzelfde niveau zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Ook als je nog geen ervaring hebt is de Skateweek dus fantastisch! Schrijf je in voor een hele week of voor een paar losse dagen.

Musical4daagse
Houd jij van zingen, dansen en acteren en ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Deze zomervakantie komt de Musical4daagse opnieuw naar Breukelen. Met iedere groep maken de docenten een musical voor in de spotlight. Na vier dagen reperteren wordt er afgesloten met een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.Ponykamp
Een kamp voor echte paardenliefhebbers! Ponykamp bij Stal van de Brenk is een kamp voor iedereen vanaf 6 jaar. Ervaring is niet nodig! Naast het verzorgen van de pony's en het paardrijden twee keer per dag worden er veel andere leuke activiteiten georganiseerd met en zonder paarden. De kampen zijn van maandag t/m vrijdag en de kids slapen thuis. Ideaal voor echte paardenliefhebbers!

De zomer van je leven
Op zoek naar avontuur en plezier? Beleef een onvergetelijke week met de kampen van Tweehek! Er zijn zomerkampen voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 18 jaar. Avonturenkamp, Girlscamp, Gamekamp, Computerkamp en meer!

Club Adventure
Voor ieder wat wils! Ben jij helemaal fan van de Grijze Jager of ga je liever op survivelkamp? Bij Club Adventure kies jij het kamp dat bij je past. De kinder- en jeugdvakanties zijn ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen voor 4 of 7 dagen met én zonder overnachting. Kies uit onder andere: survivalkamp, Outdoor Kids, Meidenkamp en Grijze Jager kamp. Actie en avontuur voor iedereen van 5 t/m 13 jaar.

Zeilkamp
Ga op zomerkamp wanneer het jou uitkomt, want Zeilschool Vinkeveense Plassen organiseert alle weken van de zomervakantie een heel tof zeilkamp. Het aanbod is breed; van een spettercursus voor de jongsten, tot verschillende jeugdcursussen voor de kids vanaf 7 jaar. Slaap thuis of op de zeilschool en beleef een te gekke week!Summerschool programma
Het enige summerschool programma in Nederland. Ga mee op kamp en boost je Engels! Voor iedere dag staan twee lessen van ieder twee uur op het programma. Het middag- en avondprogramma staan in het teken van sport, plezier, creatieviteit, feestjes en relaxen. Het verblijf is in het wondelijke Kasteel Assumburg en voor de deelnemers die twee weken blijven is het kamp inclusief tocht naar Amsterdam!

Ubuntu Sport Summercamp!
Rennen, schieten, sliden; buiten sporten kan weer bij Ubuntu Summercamp. De hele zomer organiseren ze coole voetbalkampen door het hele land. Leer tijdens een 3-daags of 5-daags kamp beter voetballen en samenwerken. Uiteraard is ook voldoende tijd voor ontspanning met te gekke animatie, activiteiten of lekker vrij spelen!

Maak je eigen game!
Lyceo laat je deze zomervakantie kennis maken met het Lyceo CodeLab! Een 4- of 5 daagse activiteit in Utrecht aan de Kromme Nieuwe Gracht of vanuit huis met het Online CodeLab! In plaats van dat je in je vrije tijd thuis gaat gamen, leer je hier hoe je zelf een game kunt bouwen. Leer programmeren en presenteer na een week jouw eigen spel.

Summer Camp - Engels
Een programma vol met sport, dans, creativiteit en leuke lessen, helemaal in het Engels! De lessen tijdens Summer Camp van Engels voor Bengels zorgen ervoor dat jij je de Engelse taal spelenderwijs eigen maakt. Elke leeftijdsgroep gaat aan de slag op zijn eigen niveau. Het kamp wordt afgesloten met een feestelijke high tea. Lekker!LEGO® ZOMERKAMP 2020
Ga tijdens dit kamp aan de slag met de Young Engineers bouwkits vol technisch LEGO® en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Maak kennis met de wereld van wetenschap en techniek tijdens een vierdaags programma vol met LEGO, spelletjes, filmpjes en wetenschap. Beginnende en gevorderde LEGO® bouwers zijn van harte welkom!

Sportivun vakantiekampen
Deze zomer kun jij helemaal losgaan tijdens een van deze sportieve kampen van Sportivun. Kies de sport die jou het allerleukst lijkt. Ben je een echte voetballer, een tennisser of vind je eigenlijk elke sport wel leuk? Als je niet kunt kiezen dan zijn de multi-sport dagkampen perfect. Helemaal leuk: krijg een deel van je inschrijfbedrag terug met de Kidsproof kortingscode! 

Theaterkamp
In de zomervakantie organiseert De Toverknol dit feest in het Utrechtse kindertheater! Kies uit losse theaterdagen of ga mee op de theater werkweek. Elke dag heeft een ander thema en er zijn leuke, theatrale activiteiten in maar ook buiten het theater. Je ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Tijdens de werkweek maak je met andere deelnemende kinderen zelf een voorstelling!

Teen Camp Kasteel Assumburg
Een kamp speciaal voor jongeren van 11 t/m 17 jaar, en niet zomaar een kamp! Je verblijft namelijk één of twee weken in een echt kasteel. De ochtenden van Teen Camp Kasteel Assemburg staan helemaal in het teken van Engelse lessen waar alle vaardigheden aan bod komen. Tijdens het middag- en avondprogramma kun je dan lekker relaxen met onder andere sport, stranduitjes, films en party's!

Veel plezier op kamp!