De mooiste familieconcerten (4+) in Het Concertgebouw op een rij

5 september 2017
Ben je wel eens bij een concert in Het Concertgebouw geweest? Dat is echt een magische ervaring!

En weet je wat zo leuk is, er zijn zoveel verschillende familieconcerten in Het Concertgebouw voor verschillende leeftijden! Wij hebben ze allemaal op een rijtje gezet voor je!

Houd je van zingen, dan zijn  er verschillende meezingconcerten. Zing voor de Sint tijdens het Pepernotenfeest op 29 november of kerstliedjes bij het Winterfeest in december. En op 8 april 2018 nemen de zangeressen van Wishful Singing jou mee over de wereld. Stilzitten en niet meezingen wordt dan lastig!

Of kom je, samen met de heksen en vampiers, lekker griezelen tijdens het Halloweenconcert op 29 november. 

Luister je graag naar strijkinstrumenten, reserveer dan zondag 11 maart in je agenda. Dan gaan de strijkinstrumenten Kwartetten met Beethoven

Helaas zijn mijn kids inmiddels te oud, maar de kleutersinfoniettas (voor de 4- en 5 jarigen) waren altijd razend populair bij ze!

Zondag 1 oktober begint het seizoen met Zeven Sloten (4+). Kom je de 5 toeterende vrienden van Calefax helpen verhuizen?

Voor het complete overzicht, klik hier!

Ben benieuwd welke jij het mooist vindt! Laat je ons dat weten op amsterdam@kidsproof.nl

Veel luisterplezier,
Dies & Liesbeth

PS: Kidsprooftip: Houd je van muziek en wil jij Het Concertgebouw vaker bezoeken, word dan lid van Entree Junior......of nog beter, vraag een lidmaatschap aan je ouders of grootouders! Dan word je op de hoogte gehouden van alle gave concerten en kun je ook nog eens kaartjes bestellen met een fijne korting!