icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Bison Kids knutselinspiratie voorjaarsvakantie!

12 februari 2021
Ook tijdens de voorjaarsvakantie zitten we nog midden in de lockdown. Na de sneeuw-en schaatspret nog geen plannen? Ga dan creatief aan de slag met deze leuke knutselvoorbeelden van Bison Kids!
Knutselen met Bison Kids tijdens de lockdown
Bison Kids neemt je mee in een creatieve knutsel gekke wereld waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Met onze handen, fantasie en een beetje lijm kunnen we écht alles maken. Wil je alle ideeën op een rij? Check dan de websitebutton!

Knutselen met Bison Kids

Op Bison Kids vind je allerlei soorten knutsels die je kunt maken met dingen die je vaak al in huis hebt: wc-rollen, een plastic fles, lege blikjes etc. In de verschillende video’s wordt uitgelegd hoe je de knutsel kunt maken. Daarnaast is er voor elke knutsel ook een stappenplan beschikbaar die je kunt downloaden!

Wij gaan dit weekend vast aan de slag! Hieronder alvast een paar favorieten:

Knutselen en opruimen tegelijk!

Worden jouw kids, of jijzelf, ook gek van alle losse potloden, scharen en stiften die door het hele huis liggen. Knutsel dan een pennenbak! Zo heb je twee vliegen in één klap. Check hier hoe je de pennenbak kan maken.
Een supercoole raket die je echt kan lanceren!

Is de grote droom van jouw zoon of dochter ook om ooit de ruimte in te gaan. Knutsel dan samen snel deze raket in elkaar die je echt de lucht kan inschieten! Check hier hoe je de raket kan maken. En vergeet niet het hele filmpje te kijken om te zien hoe je jouw raket kan lanceren.
Ahoy Kapitein!

Zin om een knutsel te maken waar je echt mee kan spelen? Maak dan een boot van een klein melkpakje en ga er echt mee varen. Of nog leuker… Ga er mee racen! Wie heeft de snelste boot gemaakt? Check hier hoe je de boot kan maken.


Coole robot van blikken

Lege blikken over? Gooi ze niet weg en gebruik deze om samen een toffe robot te maken!
Check hier hoe je deze kunt maken! 
Meer knutselfilmpjes!

Heb je de smaak te maken en wil je meer maken? Op Bison Kids vind nog véél meer dingen om te knutselen tijdens de voorjaarsvakantie! Klik op de websitebutton voor het overzicht!

En tip: Volg @bisonkids op Instagram voor allerlei knutselinspiratie! Naar de website