Gezinspark ' t Smallert

5 augustus 2018
Een speeltuin met héél veel toestellen en supergave glijbanen, een spettervijver, kano-varen, zelf vissen of zien hoe de Forel gekweekt wordt, lunchen met Forel of iets anders lekkers en een workshop kaarsen maken! Gezinspark 't Smallert heeft veel te bieden voor een echt dagje uit en het is met al het spetterplezier een absolute aanrader voor zomers weer!
Op nog geen 20 minuten vanaf Apeldoorn en een 1/2 uur vanuit Deventer ligt in Emst het Gezinspark 't Smallert. Een Forellenkwekerij die met passie wordt gerund en waar ze een heel slim én leuk gezinspark aan gekoppeld hebben!

Zodra je binnenstapt bij 't Smallert zie je direct de grote speeltuin met megaveel speeltoestellen. Kids van een jaartje of 1,5 tot pubers kunnen zich hier heerlijk vermaken. 



Aan het begin van het park zit een echte spetterplek. Kleintjes kunnen zich hier vermaken met een zand/waterspeeltoestel en wat grotere kids kunnen zich wagen aan de stapstenen en de toffe trekpontjes. Er zijn twee pontjes naast elkaar, supergeschikt voor vader-en-zoon races of vriendinnen die eens willen zien wie sneller is! En stap je mis of val je "per ongeluk" van het pontje... no problem, het vijvertje is heerlijk verkoelend. Stel je geen blinkend blauw zwembadwater voor, want het is een natuurlijke vijver, maar prima voor een plonsje!



In de speeltuin vind je verschillende schommels, glijbanen, draaitonnen, klauterpyramides en een Yalp, een interactief speeltoestel. Probeer deze uit, want het zó leuk! Ook staan er 6 trampolines, met eronder zachte tegels.



En dan het deel waar de oudere kids héél blij van gaan worden. Er zijn drie flink hoog glijbanen. Door het gebruik van een jute zak kun je daar met een flinke vaart vanaf roetsjen. Maar de echte publiekstrekker staat er naast! Dat is een waterglijbaan waar je met een sleetje vanaf gaat. Adrenaline en spetters! 



Ook leuk, één van de vijvers is met dit mooie weer een kanovijver geworden. Lekker een stukje peddelen en over de grote Karpers heen varen. Je kunt met twee personen in een kano en er zijn geen extra kosten aan verbonden.



Houd je van vissen, of wil je het een keer proberen? Dan ben je bij 't Smallert ook op het juiste adres. Je kunt vissen op Forel, Zalmforel en Karpers. De Forel die gevangen wordt is voor de visser! Je krijgt deze mee naar huis!

En, heb je nog tijd over? Je kunt ook nog een bezoekje brengen aan de kaarsenmakerij van 't Smallert en een workshop kaarsen maken volgen!

Even wat feitjes op een rijtje:
-> Kids t/m 2 jaar zijn gratis
-> Vanaf 3 jaar betaalt iedereen € 6,-
-> Kom je vaker, dan zijn er interessant geprijsde gezinsabonnementen
-> Parkeren is gratis
-> ook toffe plek voor een kinderfeestje