5x speurtochten in regio Arnhem

13 januari 2022
Wandelen saai? Nee, joh! Ga samen met jouw speurneuzen op pad en speur er op los tijdens een leuke speurtocht (met of zonder smartphone in de natuur)! Geen zin om te wandelen? Dan kunnen jullie door middel van een auto tour ook nog op pad! Check in deze blog 4 leuke speurtochten tips!
Speurtochten regio Arnhem

Smartphone speurtocht in Sonsbeek 

Ga samen met ‘Lotje van Zomeren’ op zoek naar geheime sleutels in Park Sonsbeek en kom daarbij langs de leukste en mooiste plekken van het park. Als je een sleutel hebt gevonden, krijg je de volgende aanwijzing en kun je verder met de speurtocht. Tussendoor krijg je knotsgekke vragen waarmee je extra punten kunt verdienen.Auto Tour Montferland

Maak kennis met de historie van Montferland tijdens deze interactieve Auto Tour van de Westernboerderij! Deze interactieve game via smartphone bestaat uit een route van ongeveer 40 kilometer. Geniet van de bijzondere bezienswaardigheden en interessante vragen en leuke opdrachten. Speuren op De Hoge Veluwe

Ontdek De Hoge Veluwe met een van de leuke speur- en wandeltochten. Deze kun je vinden bij de infobalie van het Park Paviljoen. Een ideale manier om het Park te ontdekken. Bij de Lepelkoenspeurtocht ga je op zoek naar deze boswezentjes die onder de grond wonen. Kom meer te weten over de dieren in het Park met de Moeffie Ontdekkingstocht of kies voor de Suske en Wiske Avonturentocht op één van de 2000 Witte fietsen.
Watermuseum Bingo 

Zin om een frisse neus te halen in het Sonsbeekpark? Maak dan je wandeling nóg leuker met de Watermuseum Bingo! Je kunt de bingokaarten per email aanvragen. Loop langs het Watermuseum door het Sonsbeekpark en kruis de plaatjes aan die je ziet. Heb je als eerste 4 op een rij? Dan heb je BINGO!

Speurtochten Veluwezoom

Bij Bezoekerscentrum Veluwezoom kun je het hele jaar door op avontuur met allerlei gave speurtochten! Er zijn speurtochten voor alle leeftijden. Doe bijvoorbeeld de OERRR speurtocht Victor Vos, OERRR speurtocht Dierenmanieren of een OERRR speurtocht met GPS! 

Veel speurplezier!

Groetjes, Esther

P.S. Heb je zelf nog een leuke speurtochtentip? Laat het ons weten via arnhem@kidsproof.nl. Dan kunnen we die opnemen in deze blog.

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor andere leuke tips voor ouders en kids!