Drive Tru Restaurant

30 maart 2020
Wat gaaf! Reserveer je plekje en kom in de auto met het hele gezin smullen van de gerechten bij het Drive Thru Restaurant in Breda. Helemaal corona-proof!
Restaurant zijn helaas gesloten. Maar Boerschappen en Taste More hebben in samenwerking met STRND een heel leuk en Corona-proof alternatief verzonnen! 

Op de parkeerplaats van STRND is namelijk een Drive Thru Restaurant geopend, waar elke dag van 16:00 - 21:00 uur gerechten besteld kunnen worden.

Je rijdt gezellig met het hele gezin langs de lekkerste gerechten bij de diverse foodtrucks. Met jouw bezoek help je de regionale boeren, doordat Boerschappen hun overschotten opkoopt en help je lokale Bredase horeca ondernemers, omdat er iedere dag één foodtruck klaarstaat voor 1 van hen om gerechten uit te verkopen!

Om alles ook echt corona-proof te laten verlopen zijn er wel regels. Je dient van te voren online kaartjes te reserveren voor een tijdslot. Dit kan via deze link. Vervolgens bestel je via een QR code vanuit je auto het eten en reken je online af. Daarna kom je bij de foodtrucks en haal je snel en gemakkelijk – rijdend – jouw bestelling op. Er is genoeg plek om je auto even te parkeren en te genieten van je maaltijd.

Veel plezier en geniet van je etentje!

PS Meer Corona-proof activiteiten rondom huis, vind je bij onze blogs.