Kinderfeestjes, zomerkampen en leuke uitjes!

26 mei 2023
Ben jij nog op zoek naar een leuk kinderfeestje? Wij hebben onze toppers voor je verzameld. Er zijn ook weer super toffe vakantiekampen en leuke dingen te doen tijdens het aankomende lange weekend!
Geniet van de zon en de leuke dingen die te doen zijn!

Kinderfeestjes

Kinepolis, bioscoop feest!

Is jouw kind bijna jarig?
Bij Kinepolis Breda vier je een heel tof kinderfeestje!
Kijk samen een kinderfilm naar keuze en geniet van een Kidsbox met daarin chips, drinken, een zakje snoep èn een cadeautje!


Kinderfeestje bowlen

Bij Hotel Van der Valk Gilze-Tilburg kan je op een heel gave plek bowlen, met een heel mooie baan met vette led-verlichting! Vier hier je kinderfeestje en je krijgt een superleuk arrangement. Er kan een uur gebowld worden en daarnaast krijgen de kinderen lekker te eten en te drinken.


Feest hoog in de bomen

Vier je kinderfeestje hoog in de bomen bij Klimbos Brabantse Wal!
Er zijn diverse klimroutes tot maar liefst 9 meter hoog.
Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief feestje.
Er zijn verschillende arrangementen mogelijk met bijvoorbeeld lekker eten.


Funzone feestje Breda

Zin in wat binnenpret tijdens een kinderfeestje? Ga naar FunZone Breda. Daar showen je kinderen de beste tricks op de mega trampolines. En wat denken ze van tikkertje spelen in het ballenbad of de toren beklimmen? Funzone biedt fijne verjaardag arrangementen aan voor jouw gemak.


Op Kamp

Voetbalplezier bij NAC

Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Bij NAC Breda Soccer Camp maken ze nieuwe vrienden en ontwikkelen ze hun voetbalvaardigheden tijdens de dagkampen.


8x leukste vakantiekampen

Onze categorie 'op kamp' staat bomvol toffe vakantiekampen met en zonder overnachting.
Dus nog op zoek naar een leuk kamp voor de kinderen bekijk dan zeker dit overzicht eens!


Naar Buiten!

13 x speeltuin met terras in en om Breda

Heerlijk genieten op het terras terwijl je oog hebt op de kinderen die spelen in de speeltuin, ideaal! Wij hebben een paar restaurants met terras en speeltuin in Breda en omgeving voor je op een rij gezet. Dat is makkelijk een super fijn plekje vinden!


Twister maken met stoepkrijt

Yes, het is weer tijd voor toffe buiten activiteiten. Twister maken met stoepkrijt; het kan gewoon in de tuin of op straat. Gegarandeerd een heerlijk moment buitenspelen!