Leuke tips voor komende dagen

28 mei 2022
Ontdek de leukste uitjes, en ga met de kids opstap!

De Grote Samenspeeldag

Kom zondag 26 juni naar De Grote Samenspeeldag in Nieuwegein, hét inclusieve kinderfestival. Ga spelen, muziek maken, gamen, watersporten met kano’s, doe een DJ-workshop, steel de show in het circus en veel meer!IVN Slootjesdagen 2022

Ruim 100 IVN Natuurgidsen staan 10 t/m 12 juni klaar met schepnetjes, loeppotjes en zoekkaarten om je alles te leren over het leven in de sloot. O.a. aan de waterkant in Breda Vind jij die grote spinnende watertor?Kom naar de Bremberg!

Tweede pinksterdag is het open dag. Een mooie gelegenheid om lekker buiten bezig te zijn! Laat je blote voeten kietelen op het blotevoetenpad, bestorm de stormbaan, zoek het leven in de sloot en kom echte boerderij spelletjes doen.


Zo'n leuk uitje: met het hele gezin naar de boerderij!

76 Campina-boerenfamilies zetten hun staldeuren open op 6 juni. Ontdek waar de melk vandaan komt, stap op de skippykoe en meer. Gratis toegang!
Ontdek de boerderijen! Vaderdag inspiratie

Vaderdag komt er bijna aan! En op deze dag zijn de kids de baas. Ze brengen een ontbijtje op bed en hebben daarna allemaal leuke activiteiten bedacht om met papa te doen. Dit blog zal ze helpen met het voorbereiden van Vaderdag!


Foto hart voor de papa's

Willen de kids iets leuks geven voor vaderdag, maar weten ze niet wat? Met dit foto hart zitten ze altijd goed! Dit foto hart is een leuke en lieve verrassing voor de papa's. Dus bekijk snel hoe je hem maakt!