Meivakantie 2022 tips

25 april 2022
Twee weken meivakantie... tijd om leuke dingen te doen samen. En dat kan, want er is van alles te doen in Breda en omgeving. Bekijk hier onze favoriete tips.

Prentenboekjesfestival

Tijdens het prentenboekjesfestival in Theater De Bussel zijn er twee hele leuke voorstellingen in de meivakantie! De voorstelling 'Gonnie en Gijsje' speelt, en de voorstelling 'Boer Boris is de baas'. Komen jullie ook naar dit prentenboekjesfestival?Cowboy Billie Boem

'Cowboy Billie Boem is jarig' is een vrolijke interactieve show voor het hele gezin georganiseerd door MEZZ Breda!
De kids in de zaal gaan samen met de circusdirecteur een verrassingsfeestje organiseren voor Billie.
Dit feest wil je niet missen!Voorstellingen meivakantie

Chassé Theater heeft weer een super tof meivakantie programma! Er zijn 3 leuke voorstellingen te bekijken; Belle en het Beest, 100% Coco de musical en de Grote Efteling Koekoekshow. Reserveer snel je kaartjes!


Familierondleiding Vincent

Ga in de meivakantie mee met de familierondleiding door de tentoonstelling Vanwege Vincent in Het Stedelijk Museum Breda. Je kunt natuurlijk ook door de rest van het museum lopen!


Historisch uitje

Het preHistorisch Dorp in Eindhoven bestaat 40 jaar! Deze meivakantie krijg je daarom een tof gratis doeboekje mee bij bezoek: van wapenschild ontwerpen tot uitdagende puzzels. Ga je mee op tijdreis in dit openluchtmuseum?Fun in FutureLand

Kinderworkshops, fossielendag, kidsquiz en nog meer toffe activiteiten zijn er bij FutureLand te doen in de vakantie! LEGOfans bekijken de met LEGO nagebouwde containerterminals en doen de havenLEGOworkshop.


Bounce Valley

In dit gigantische Airpark kunnen de kids helemaal los gaan en plezier maken! Ze kunnen springen, glijden, klauteren en nog veel meer. Een echt paradijs voor kinderen en zeker ook voor volwassenen!


Kamperen bij Johan&Caroline

Een nachtje weg? Dat kan bij Recreatieboerderij Johan en Caroline. De kids kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin en bij de boerderij kun je terecht voor streekproducten.


Oranje traktaties koningsdag

Het is altijd leuk om van koningsdag een feestje te maken! We hebben 17 leuke traktaties voor je op een rijtje gezet, zodat Koningsdag echt een feest wordt! Dus gezellig met de kids de keuken in en bakken maar!


Nationale Kinderherdenking

Dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, laat de oorlog in Oekraïne zien. Sta samen met je kinderen stil bij vrijheid tijdens de Nationale Kinderherdenking op 4 mei, live uitgezonden vanuit Madurodam. In aanloop zijn er podcasts en video's.